Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Українська розвідка оголосила сафарі! За якого російського терориста дають 100 000 доларів

Обов'язковою умовою є те, що затримати бойовика потрібно живим, а потім передати українським спецслужбам

Колаж: Pro Гроші

За Ігора Гіркіна платять 100 000 доларів

Колаж: Pro Гроші

Головне управління розвідки України оголосило винагороду у розмірі 100 000 доларів за взяття в полон російського терориста Ігора Гіркіна (Стрєлкова).

Про це повідомили у Telegram ГУР Міноборони.

Відомо, що один з найвідоміших російських терористів вирішив поновити свою участь у війні проти нашої держави.

"Головне управління розвідки Міністерства оборони України гарантує виплату $100 000 за передачу Ігоря Гіркіна (Стрєлкова) в український полон", – йдеться в повідомленні.

Будь-яку інформацію про терориста можна передати за номером ‎+380 93 117 5809 (зв’язок через Viber, WhatsApp, Telegram, Signal).

Хто такий Ігор Гіркін

Ігор Гіркін (Стрєлков) – російський терорист, колишній так званий "міністр оборони ДНР". Наразі СБУ та Генеральна прокуратура порушила проти Гіркіна низку справ за терористичну діяльність, тортури, вбивства та порушення державного суверенітету.

Також оголошений Нідерландами в міжнародний розшук у справі про збиття цивільного Boeing 777 рейсу MH17.

З початку повномасштабного вторгнення Гіркін активно коментував хід війни в соцмережах, часто критикуючи режим Путіна за те, що він "не достатньо жорстокий" у веденні війни та все ще "не може завдати ударів по центрах прийняття рішень у Києві". Однак на початку жовтня Гіркін зник із соцмереж. Згодом стало відомо, що він відправився на фронт, воювати проти українських захисників.

"Аукціон" за голову Гіркіна

15 жовтня ​​активіст та волонтер Сергій Стерненко запропонув винагороду у 10 000 доларів тому, хто візьме терориста живим у полон.

Після цього лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя подвоїв ставку до 20 000 доларів. Співак наголосив, що Гіркін потрібен живим, адже він повинен свідчити у справі збиття рейсу МН17.

Далі ініціативу підтримав головний сержант 47-го штурмового полку Валерій Маркус. Ціна виросла до 30 000 доларів.

Врешті очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай і тенісист Сергій Стаховський запропонували 50 000 доларів за взяття в полон російського терориста.

Раніше ми писали, як українці можуть допомогти збити російські дрони та ракети за допомогою додатку "єППО". Також ми розповідали історію українського захисника Олександра Зінов'єва.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.