Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

ПриватБанк вдруге за місяць змінить умови видачі готівкової валюти

У відділеннях банку можна буде отримати більше 1 тис. доларів та 1 тис. євро за добу

Фото: Pexels, УНІАН. Колаж: Pro Гроші

ПриватБанк збільшить суму видачі готівки в валюті

Фото: Pexels, УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Після трьох тижнів скарг ПриватБанк пообіцяв своїм клієнтам збільшити обсяг валютної готівки, яку можна буде отримати зі свого рахунку.

Про це менеджери банку повідомили у розділі відгуків спеціалізованого порталу "Мінфін".

Як відомо, ПриватБанк на початку вересня заявив про скорочення видачі готівки до 1 тис. доларів та 1 тис. євро на день. Це пояснили проблемами із доставкою готівки з-за кордону. А такі обмеження назвали "тимчасовими".

Після цього багато клієнтів банку зіштовхнулися з незручностями та висловили обурення. Більшість із них не змогли скористатися своїми валютними заощадженнями у потрібний для них час.

Водночас, один із клієнтів поскаржився, що змушений щодня ходити у відділення банку, як на роботу, адже йому потрібно зняти кілька тисяч доларів зі свого валютного рахунку. Чоловік нарікає на те, що змушений відстояти чергу поряд із іншими клієнтами, адже сума готівки, яку він замовив, менша 50 тис. грн (більші суми видають у окремому вікні банку).

"Приватбанк самостійно знизив суму обмеження НБУ у 2,5 рази і тепер каже, що стійте у загальній черзі, тому що у вас сума менша за 50 тис. Виходить, що мені потрібно місяць ходити до них по свої гроші, як на роботу, і стояти щодня по півгодини-години в касі. Чудовий сервіс", – написав клієнт.

Він заявив, що розглядає можливість відкрити валютний рахунок в іншому банку.

У відповідь на це у ПриватБанку запевнили, що ситуація невдовзі буде вирішеною, знову пославшись на "певні складнощі з логістикою та доставкою готівкової валюти через військові дії".

"Вже найближчим часом ПриватБанк забезпечить відділення необхідними для задоволення зростаючого попиту обсягами валютної готівки", – повідомили менеджери банку.

Раніше ми писали, що ПриватБанк попередив клієнтів про черговий шахрайський сайт, який задля виманювання у людей логіну та паролю входу до електронного банку "маскується" під програми виплат українцям, сайт благодійної програми банку та Приват24.

Також сайт Pro Гроші повідомляв, як аферисти списали гроші із закритої картки "ПриватБанку" і що робити у такому випадку.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.