Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

У Польщі з’явився безкоштовний мобільний оператор: як підключитися

Користувачі польського додатку можуть отримати доступ до безкоштовного безлімітного інтернету

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Тепер на території Польщі можна робити безкоштовні дзвінки в межах країни

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

У Польщі з'явився перший безкоштовний мобільний оператор. Дзвінки всередині країни, відправка SMS і MMS, доступ до безлімітного інтернету – всі ці послуги безоплатні. Щоб почати ними користуватися, потрібно виконати декілька простих умов.

Про це написала компанія Fonia Telecom Sp. zo.o. на своєму сайті.

Як активувати картку

Щоб почати користуватися послугами, потрібно зареєструватися, заповнивши форму на сайті оператора fonia.apр, і сплатити 49 злотих за активацію картки. Після того як кур'єр доставить вам сім-карту, завантажте додаток Foniа та увійдіть в систему. Це одна з ключових умов.

Чому це безкоштовно

Після завантаження програми Fonia та встановлення SIM-карти, на головному екрані вашого телефону відображатиметься реклама від партнерів компанії. Завдяки цьому оператор може надавати всі необхідні послуги за 0 злотих. Важливо, що додаток завжди повинен бути активний, а SIM-карта має залишатися в телефоні.

Які отримати фінансову допомогу в Польщі

Від 15 вересня 2022 року у Польщі діє закон, відповідно до якого поляки можуть подавати заявки на отримання субсидій. Однак стосується це не кожного громадянина.

Право на допомогу мають в першу чергу мешканці, які опалюють своє житло зрідженим газом чи дизельним паливом. Щоб отримати одноразову виплату, треба подати заяву до Центру допомоги у відповідному місті.

Раніше сайт Pro Гроші писав, як оформити польську пенсію. Також ми розповідали, як українцям отримати фінансову підтримку на відкриття власного бізнесу в Польщі.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.