Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Швидкі перекази з-за кордону: як отримати безплатну послугу від ПриватБанку

Українці отримали ще один спосіб швидко відправити кошти на карту чи IBAN за допомогою сервісу ZEN.com

Фото: Pexels, УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Клієнти ПриватБанку можуть здійснювати швидкі міжнародні перекази

Фото: Pexels, УНІАН. Колаж: Pro Гроші

ПриватБанк і міжнародна фінтех-компанія ZEN.com ще в червні стали партнерами системи міжнародних грошових переказів PrivatMoney. А з 18 липня послуга запрацювала, причому безплатно протягом трьох місяців.

Про це повідомив член правління ПриватБанку з питань роздрібного бізнесу Дмитро Мусієнко.

Тепер клієнти фінустанови можуть користуватися мобільним додатком ZEN.com та отримувати кошти з-за кордону. До 18 жовтня сервіс працюватиме без комісії, що передбачає більшу вигоду. Аби надіслати потрібну суму на платіжну картку отримувача чи номер IBAN, потрібно здійснити такий алгоритм дій:

  • завантажити й встановити застосунок на смартфон;
  • зареєструватися в ZEN.com;
  • вибрати валюту (доступні євро та долари);
  • обрати спосіб переказу та ввести реквізити одержувача;
  • встановити у розділі "Тип переказу" PrivatMoney та підтвердити операцію.

Кошти надійдуть миттєво та без жодної плати за переказ. Реєстрацію на ZEN.com відкрили на початку липня для всіх громадян України.

Відсутність комісії за деякі платежі

Підприємці можуть приймати оплату за надані товари чи послуги через мобільний додаток "Термінал" безплатно, якщо зареєструються до 15 серпня. Завдяки технології приймання платежів за допомогою смартфону бізнес значно полегшує собі роботу, а клієнтам – процедуру оплати.

Для автоматичного підключення послуги треба:

  • завантажити "Термінал" у вказаний термін;
  • зареєструвати в ньому свій магазин чи інший бізнес;
  • ввести потрібну інформацію про діяльність;
  • прийняти перший платіж.

Традиційна комісія за еквайринг через "Термінал" становить 1,3%. Станом на липень 2023 року застосунком користуються понад 26 тисяч підприємців. Вони мають змогу перетворити свій смартфон на переносний POS-термінал, що зручно та економічно вигідно.

Важливо знати, що для першої оплати треба спочатку завантажити tapXphone та ввести два коди з SMS. Це дозволить надалі без обмежень прикладати платіжну карту чи гаджет з NFC-технологією та сплачувати за отриманий товар. А підприємець може натиснути на кнопку "Поділитися" та відправити клієнту чек на адресу електронної пошти чи в месенджер.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що ПриватБанк може не прийняти долари, видані раніше клієнтам, і розповідав, чому валюту бракують. Також ми повідомляли, що ПриватБанк 8 років блокував майже 200 тисяч гривень своєї клієнтки.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.