Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Продаж валюти онлайн: які банки пропонують найкращий курс

Розповідаємо про те, які курси пропонують вітчизняні банки після нововведення від НБУ щодо продажу валюти онлайн

Фото: УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Де вигідніше купити валюту онлайн

Фото: УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Нещодавно Національний банк України виніс рішення, згідно з яким українцям розпочали продавати валюту в онлайн-режимі. На даний момент цим займається достатньо велика кількість українських банків, проте курси різняться.

Про це йдеться на сайті minfin.

Які банки пропонують найкращий курс

Згідно із даними, які були опубліковані в джерелі стає відомо, що зараз в Україні придбати валюту онлайн за вигідним курсом можна в декількох банках. Серед них:

  • ПриватБанк продає валюту в режимі онлайн по курсу 41,00 грн за євро та 37,40 грн за долар;
  • monobank продає валюту онлайн по 41,10 за євро та 37,44 за доллар. При знятті валюти присутня комісія, яка становить 0,9% від загальної суми;
  • АБанк продає валюту онлайн по 41,49 за євро, а також 37,45 за долар;
  • Сенс Банк продає валюту онлайн по 41,00 за євро та 37,40 за долар. При цьому, зняти валюту ви зможете два рази на місяць без жодної комісії;
  • Укргазбанк продає валюту онлайн по 41,55 за євро та по 37,50 за долар;
  • Укрсіббанк продає валюту онлайн по 39,52 за євро, а також по 36,57 за долар. При цьому, клієнти, які мають платинові картки мають можливість зняти її без комісії, в свою чергу на звичайних картках присутня комісія — 1,5%.

Як придбати долари онлайн в ПриватБанку

Раніше ми писали про те, що ПриватБанк надає своїм клієнтам можливість купляти долари онлайн за допомогою мобільного додатку "Приват24". Сам процес є доволі простим, для цього потрібно:

  1. Відкрити мобільний додаток "Приват24";
  2. Натиснути на курс валют;
  3. Обрати валюту;
  4. Ввести потрібну для вас суму;
  5. Натиснути кнопку "Купити";
  6. Після чого потрібно обрати банківську картку, з якої ви бажаєте зняти гривні;
  7. Також треба обрати картку, на яку буде зараховано валюту.

У випадку, якщо клієнт ще не має валютної картки, він легко може вирішити цю проблему одразу в додатку "Приват24", адже там можна відкрити її всього за декілька секунд.

Зазначимо, що нові правила від Національного банку України, які стосуються змін щодо обміну валют в онлайн-режимі були введені компанією 29 серпня. Завдяки цьому банківські установи можуть продавати своїм клієнтам іноземну валюту без причин підтвердження операцій.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що банкомати Ощадбанку можуть "вкрасти" ваші гроші. Також ми повідомляли про те, як нові правила вплинуть на продаж валюти на чорному ринку.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.