Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Про це знають не всі – як українці можуть заробити гроші влітку

Насправді є безліч можливостей, де можна отримати додаткові кошти, розповідає експертка

Фото: УНІАН, pexels. Колаж: Pro Гроші

Українці можуть заробити додаткові гроші

Фото: УНІАН, pexels. Колаж: Pro Гроші

Іноді люди вважають, що влітку живе та процвітає лише сезонний бізнес, а тому іншим чином заробити грошей просто не вийде. Однак це не так. Є безліч можливостей, як заробити кошти навіть в найжаркішу пору року.

Про це у коментарі сайту Pro Гроші розповіла фінансова експертка Вікторія Ясевич.

  • Використовуйте карти з кешбеком. Це найпростіший варіант отримання коштів. Монобанк ще й пропонує різні реферальні варіанти.
  • Використовуйте різні купони, накопичувальні бонуси. І коштом цього можна купити товари, наприклад, у мережі "Фокстрот" чи отримати послугу у бʼюті-майстра за половину вартості. Зекономлені таким чином гроші можна сміливо зараховувати у свій дохід.
  • Можна продати якусь річ, якою ми вже не користуємось (вдома у всіх таке є) на ОЛХ чи сусідам.
  • За наявності навичок створювати щось своїми руками, можна спекти тортик чи зробити якийсь сувенір hand made і також продати це через Інтернет.
  • Зареєструйтесь на BlaBlaCar і пропонуйте поїздки пасажирам, аби не лише "відбити" вартість бензину, а й заробити гроші та завести корисні знайомства.
  • Продати свою консультацію в темі, де ви найбільше розбираєтеся. Також можна стати репетитором на декілька місяців для сусідської дитини.
  • Якщо знати, де купити якийсь товар по хорошій ціні ще й з персональною знижкою, і розуміти, кому цей товар потрібний, то на посередницьких послугах теж можна непогано заробити.
  • Покласти гроші на три місяці на депозит у банку. В гривні можна заробити таким чином 12%, в доларах 2%, євро — 1,5% (це, до прикладу, ставки Монобанку).
  • Запропонуйте свої послуги супроводу на шопінг, вигулу собак, прибирання тощо.
  • Влаштуйтеся на тимчасову роботу: офіціант/бармен на літній майданчик, написання текстів, фотомодель, кур’єр з доставки, працівник call-центру, екскурсовод.

Як збільшити доходи неприбуткового бізнесу

Збільшення кількості клієнтів. Ця стратегія відносно пряма: більше відвідувачів у ресторані — більше рахунків, що (якщо середній обсяг продажів не зміниться) принесе більше грошей.

Збільшення середньої суми чека, отриманої після кожної продажі. Означає, що кожен клієнт купуватиме більше. Це зазвичай робиться через процес, який називається "апсейл", говорить експертка. Тобто, коли клієнт замовляє страву, ви пропонуєте закуски, напої та десерт.

Чим більше купить і, відповідно, витратить грошей клієнт, тим більше доходів ви отримаєте.

Збільшення частоти продажів на клієнта. Йдеться про заохочення людей купувати у вас частіше.

Про інші лайфхаки ви можете прочитати в нашому матеріалі.

Раніше ми розповідали, що треба знати про інвестування початківцям. Також дізнавайтеся про найпопулярніші способи отримання пасивного доходу.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.