Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

ПриватБанк запустив нову функцію – тепер переказувати кошти стане швидше

Користуючись послугою Р2Р переказів, можна здійснювати фінансові операції з карткою ПРОСТІР

Колаж: Pro Гроші

ПриватБанк запустив важливе оновлення – кооперацію з картою ПРОСТР

Колаж: Pro Гроші

ПриватБанк оголосив про оновлення – запуск послуги грошових переказів на картку національної платіжної системи ПРОСТІР з мобільного додатку Приват24 або веб-версії банку.

Про це повідомила пресслужба фінустанови в месенджері Telegram.

Як зазначено в анонсі, відтепер можна користуватися послугою Р2Р переказів з картки ПриватБанку на картку ПРОСТІР будь-якого банку України. Це пришвидшить та полегшить процедуру, допоможе ефективніше контролювати грошові надходження тощо.

Маючи у власності таку картку, її можна додати до гаманця у мобільному застосунку Приват24 та здійснювати необхідні фінансові операції. Послуговуючись веб-версією, українцям дозволяється здійснювати переказ особистих коштів на картку ПРОСТІР, будучи клієнтами як ПриватБанку, так й інших фінустанов.

"Відтепер переказувати кошти можна за пару кліків в мобільному додатку Приват24 та веб-версії електронного банку", – йдеться у повідомленні.

Що собою являють платіжні картки ПРОСТІР

НПС "ПРОСТІР" – це національна карткова платіжна система, яку створив Національний банк України. Наразі її учасниками є 55 установ. Планується, що до кінця поточного року остаточно завершиться підключення всіх платіжних терміналів в Україні до її прийому. Це стане можливим завдяки повноцінному налаштуванню мережі АТ "Укрсиббанк" на обслуговування карток, що відбувається поетапно.

"Забезпечення можливості приймання карток ПРОСТІР у всій платіжній інфраструктурі України є однією зі стратегічних цілей Стратегії розвитку фінансового сектору України до 2025 року", – повідомила пресслужба НБУ.

Більше того, ПРОСТІР прийматимуть за кордоном за сприяння китайської UnionPay International, про що розповів заступник голови Нацбанку Олексій Шабан. Запуск перших в Україні кобейджингових карток (спільних карт двох платіжних систем) також запланований до кінця 2022 року. Передбачається, що це дозволить збільшити конкурентоспроможність на світовому банківському ринку і змагатися за популярність з Visa і Mastercard.

Нагадаємо що 24 жовтня чергове відділення ПриватБанку почало роботу в Шевченково Харківської області. Цей населений пункт звільнили Збройні сили України від російської окупації. На рахунку фінустанови вже 15 відділень, які відновили функціонування в цьому регіоні. До кінця жовтня планується відкрити ще кілька закладів з урахуванням необхідних заходів безпеки. Всього відкрили двері для надання послуг 27 відділень ПриватБанку на територіях, яку перебували в окупації на сході України.

На фоні контрнаступу ЗСУ та успіхів на передовій з’явилося важливе нововведення у застосунку – повна відмова від російського інтерфейсу. Тепер всі функції додатку доступні лише українською мовою.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що цікавого з’явиться у додатку "Дія". Також ми повідомляли, що клієнти Нафтогазу масово скаржаться на некоректні платіжки.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.