Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

ПриватБанк призупинить роботу в Україні: час і дата

Пропонуємо дізнатися, коли українці не зможуть скористатися послугами ПриватБанку

Фото: скриншот

ПриватБанк повідомив про проведення регламентних робіт

Фото: скриншот

Українці незабаром не зможуть скористатися послугами одного з найбільших банків України, а саме ПриватБанком. Це пов'язано з тим, що фінансова установа буде проводити регламентні роботи процесингового центра.

Про це повідомили у пресслужбі ПриватБанку.

Коли ПриватБанк поставить свою роботу на "стоп"

На цей раз фінансова установа запланувала проведення регламентних робіт на суботу, 21 жовтня, з 00:00 до 5:00 ранку. В цей проміжок часу не можливо буде проводити операції з картками, платежі в мобільному додатку "Приват24", а також банкомати, термінали самообслуговування та POS-термінали банку будуть перебувати в режимі "тайм-аут".

Що відомо про регламентні роботи

Регламентні роботи проводяться фінансовими установами для поліпшення якості та безпеки платежів для всіх клієнтів. Зазвичай такі роботи проводяться в нічний час, оскільки більшість людей вже відпочивають і не здійснюють активних фінансових операцій.

За словами представників ПриватБанку, після завершення робіт, клієнти зможуть користуватися своїми картками та електронними платформами банку без обмежень.

Цікаво, що роботи проводитимуться в процесинговому центрі банку. Процесинговий центр – це ключовий компонент інфраструктури банку, через який проходять всі карткові операції – платежі, перекази та інші фінансові дії клієнтів. За даними банку, через процесинговий центр ПриватБанку українці здійснили вже більш як 70 мільярдів карткових операцій, що свідчить про велику активність користувачів та довіру до банку.

На сьогодні клієнти ПриватБанку здійснюють в середньому 28 мільйонів платежів та інших операцій з картками на день. Це вражаюча кількість – понад 1 мільйон платежів за годину та майже 50 тисяч платежів щохвилини.

ПриватБанк запустив вигідну акцію

Банк вводить програму кешбеку, яка буде активна в період з 18 жовтня 2023 року до кінця січня 2024 року. Щоб приєднатися до акції, потрібно виконати наступні умови:

  1. Мати картку Mastercard.
  2. Здійснити міжнародний переказ або отримати його на суму від 500 грн за допомогою цієї картки.
  3. Зробити щонайменше дві покупки на суму від 500 грн кожна з будь-якою карткою Mastercard від ПриватБанку, як в Україні, так і за кордоном.

Кожен місяць банк розігруватиме 150 кешбеків на суму 1 000 гривень серед учасників програми. Максимальний кешбек для одного учасника становить 3 000 гривень за весь період акції.

Раніше ми повідомляли, що фінансова установа буде безплатно відправляти картки за кордон. Також ми писали, що українці поскаржилися на ПриватБанк через подвійну конвертацію.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.