Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Позначте їх в календарі – 5 днів у 2023 році, коли ви можете заощадити великі гроші

Ви можете отримати символічну знижку на річ навіть з нової колекції, що досить приємно

Фото: УНІАН, pexels. Колаж: Pro Гроші

Українці можуть заощадити чималу суму

Фото: УНІАН, pexels. Колаж: Pro Гроші

З року в рік є певні дати та сезони, коли ви можете заощаджувати, але є правило. Коли річ була куплена на акціях та знижках і не була бажаною до її покупки, то це не заощадження, а навпаки втрата. Перед тим, як очікувати бажаних та приємних цін, то потрібно спочатку написати список бажаних речей, а вже потім їх шукати на розпродажах.

Коли можна зекономити гроші

Сезонні розпродажі. Коли, наприклад, зараз закінчують зимові колекції та починаються весняні, то завжди будуть якісь приємні ціни й завжди можна купити будь-яку річ вже за фіксованою знижкою.

Ваш День народження. Зазвичай всі бренди дають конкретні знижки навіть за сім днів до вашого свята та за сім днів після. Тому це дуже приємна можливість придбати щось необхідне.

"Чорна" пʼятниця. Це всім відомий день, як день шалених знижок. Зараз навіть українські бренди дотримуються цих знижок і дають прекрасні ціни на майже всі свої колекції, а іноді навіть на нові.

Новорічні та Різдвяні свята. Також багато брендів дають різні акції. Я говорю не тільки про знижки, а про такі можливості, як, наприклад, 1 плюс 1.

Державні свята. На сьогодні в Україні навіть на 8 березня, на День Незалежності можна отримати символічну знижку на річ навіть з нової колекції, що досить приємно.

Раніше ми вже розповідали про те, на що варто звернути увагу під час покупки, аби ви не мали постійно біди з квартирою. Також читайте про те, як імпульсивні покупки шкодять бюджету та як більше не купувати непотрібні речі.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.