Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Новий функціонал і послуги: що змінилося в додатку Приват24

Користувачі зможуть регулярно поповнювати депозити та зручніше купувати автобусні квитки

Фото: УНІАН, Pexels. Колаж: Pro Гроші

ПриватБанк зробив додаток зручнішим для користування

Фото: УНІАН, Pexels. Колаж: Pro Гроші

ПриватБанк повідомив про запуск оновленої версії мобільного додатку та вебверсії Приват24. Користувачі мають змогу оформити іпотеку, поповнювати депозит і купувати квитки на автобусні маршрути.

Про це розповіла пресслужба ПриватБанку.

Комунікація із представниками фінустанови стала зручнішою та зрозумілішою. Зокрема з’явилося єдине меню, яке дозволяє встановити зв'язок із ПриватБанком через послугу "Допомога онлайн". Там же можна напряму подзвонити до банку. Користувачі додатка в меню знайдуть інформацію про подані заявки, повідомлення про шахрайські дії, номери телефонів служби підтримки, посилання на соціальні мережі.

В це не всі нововведення. Купити квиток на автобус стало зручніше та інтуїтивно зрозуміліше. Послуга з продажу знаходиться в меню "Сервіси" – "Транспорт" – "Автобус".

Наступна зміна, покликана спростити життя вкладникам ПриватБанку – змога здійснювати регулярні поповнення депозитів. Потрібно лише відкрити детальну інформацію по вкладу та клікнути на кнопку "Регулярне поповнення".

Деякі маніпуляції торкнулися налаштувань картки. Клієнти фінансової установи можуть самостійно підключати нарахування заробітної плати на свою картку для виплат і керувати переказами на рахунок через сторонні сервіси.

У версії Приват24 на ПК чи ноутбуці відтепер дозволено оформити іпотеку під 3% річних за програмою державного кредитування "єОселя". Для більш детальної інформації про послугу варто натиснути на "Сервіси" – "Кредити" – "Житло в кредит".

Безплатні міжнародні перекази

Раніше ми повідомляли, що ПриватБанк зробив міжнародні перекази Western Union повністю безплатними, тобто за них не стягується комісія. Така послуга доступна лише українцям у Польщі та тільки через банки Bank Pekao, PKO Bank Polski та Santander Bank.

Для успішного відправлення коштів треба спершу відкрити рахунок в одній з перелічених фінустанов Польщі, встановити мобільний додаток, в ньому ввести персональні дані отримувача, суму переказу, обрати валюту та країну. Зауважимо, переказати можна лише злоті, а конвертація відбувається у гривні, долари або євро.

Безплатна послуга діятиме до 14 вересня 2023 року та стимулюватиме громадян фінансово допомагати близьким людям, які не виїхали з України після повномасштабного вторгнення Росії. Додатково ПриватБанк зменшив вартість переказу коштів у пунктах обслуговування та покращив курс конвертації зі злотих у потрібну валюту.

Раніше сайт Pro Гроші писав, чому ПриватБанк може не зарахувати SWIFT-платіж на картку. Також ми повідомляли, що ПриватБанк заблокував картку через кредитний ліміт.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.