Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

На WOG вперше в Україні дозволили платити за пальне криптовалютою: як це зробити

Мережа АЗК WOG дозволила проводити безконтактний платіж за пальне за допомогою інструменту Binance Pay

Колаж: Pro Гроші

WOG дозволила українцям оплчувати пальне за допомогою Binance Pay, тобто криптовалютою

Колаж: Pro Гроші

Відтепер власники автомобілів та за сумісництвом – криптовалюти, можуть використати інструмент Binance Pay, який дозволяє проводити безконтактні платежі, щоб оплатити купівлю пального.

Про це повідомила пресслужба АЗК WOG.

Зі слів генерального менеджера Binance в Україні Кирила Хом'якова, інтеграція з WOG стала першою спробою в Україні взаємодіяти з оператором ринку нафтопродуктів. Завдяки партнерству з гігантською блокчейн-екосистемою українські водії зможуть проводити розрахунок за паливо, користуючись своїм застосунком PRIDE.

Оскільки криптовалюта невпинно та стрімко популяризується у світовій спільноті, подібна ініціатива є своєчасним додатковим інструментом оплати, яка стане у нагоді користувачам Binance. Щоб оптимально здійснити процедуру переказу коштів, необхідно виконати всього два кроки:

  • у додатку PRIDE обрати покупку пального через систему WOG PAY;
  • зі списку можливих варіанті обрати саме Binance Pay, після чого підтвердити здійснення оплати у застосунку Binance.

"Український бізнес завжди був дуже прогресивним у впровадженні нових технологій та зручних платіжних рішень. Цей проєкт – ще один доказ прийняття криптовалют, як найпростішого та найзручнішого методу платежів та заощадження грошей", – прокоментував подію Кирило Хом'яков.

Розіграш 500 000 гривень

Це не всі приємні новини! З 26 вересня по 26 жовтня Binance розігрує 500 000 грн серед українців, які здійснили оплату пального через Binance Pay на WOG. Щоб взяти участь, необхідно виконати дві прості умови:

  • зареєструватися або вже користуватися Binance, пройшовши при цьому верифікацію;
  • купити за цей період паливо мінімум на 100 гривень за допомогою інструменти PRIDE.

Також потрібно заповнити спеціальну форму, яка підтвердить вашу участь у розіграші. Посилання на форму доступне на офіційному сайті мережі АЗК.

Всього буде обрано 100 переможців, які отримають по 5000 гривень у токенах BUSD. Результати Binancе оголошуватиме кожного тижня на сторінках своїх соціальних мереж.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що Google локалізував професійні сертифікати. Також ми повідомляли, що азербайджанскому холдингу не вдалося купити український "Альфа-Банк".

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.