Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Binance дозволила верифікувати особисті дані через "Дію"

Користувачі Binance відтепер можуть верифікувати особисті дані через додаток "Дія", щоправда, з деякими тимчасовими обмеженнями

Колаж: Pro Гроші

Binance дозволяє верифікувати особисті дані за допомогою додатку "Дія"

Колаж: Pro Гроші

Цифровий паспорт у застосунку "Дія" стане у нагоді новим користувачам сервісу Binance: з його допомогою можна швидко верифікувати особисті дані замість необхідності завантажувати фото фізичного документу.

Про нововведення повідомляється у Telegram-каналі додатку.

Криптобіржа вимагає від своїх клієнтів сурового та неухильного дотримання правил, серед яких – доведення актуальності персональних даних, тобто підтвердження правдивості особистої інформації. Це необхідно, щоб максимально захистити користувачів і запобігти фінансовим злочинам.

Тож для здійснення верифікації треба було пройти етап фотографування паспорту і завантаження світлини у систему біржі. Але завдяки "Дія" процес значно пришвидшився та полегшився. Більше немає необхідності поповняти архів Binance фотографіями, адже паспорт можна конвертувати із застосунку.

Іншими словами, єдиний крок для верифікація – надати доступ криптобіржі до цифрової копії особистого документу в телефоні. Проте існує єдине обмеження: ця послуга доступна тільки новим користувачам Binance. Якщо людина зареєструвалася раніше 5 вересня 2022 року, платформа не зможе провести швидку актуалізацію. Проте користавачам рекомендують не засмучуватися, бо процедуру планують зробити доступною для всіх дещо пізніше.

Що собою являє Binance

Binance – це сервіс, що поєднує безліч інструментів, програм та продуктів. Як велика екосистема, в першу чергу – це централізована біржа криптовалюти, яка надає можливість проводити торгівлю цифровими активами, пасивно заробляти, проводити багаторівневі угоди тощо.

Сьогодні платформу використовують понад 90 млн осіб, хоча початок роботи датується лише 2017-м роком. Серед найпопулярніших і найчастіше використовуваних продуктів екосистеми наступні:

  • Binance Labs – бізнес-інкубатор, який підтримує бізнесменів у розвитку блокчейн-стартапів, що використовують BNB Chain.
  • Binance Academy – навчальний портал з базою статей та відеороликів про торгівлю активами, роботу з проектами та компаніями.
  • Binance Launchpad – ексклюзивна платформа для токенсейлів.
  • Binance NFT – торговий майданчик, де представлені всі види цифрових творів та колекційних предметів.
  • Binance Pay – ресурс для здійснення транскордонних криптовалютних переказів.

Binance робить доступною торгівлю людям практично з будь-якої країни світу, хоча часто критикується через відсутність необхідних для роботи дозволів та ліцензій.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що в Україні запустили першу криптокартку. Також ми повідомляли, що Україна може стати центром інтернет-трафіку між Європою та Азією.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.