Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Міжнародні перекази стали доступнішими: яку нову послугу запровадив ПриватБанк

Нововведення значно спростить для українців отримування коштів від близьких, які перебувають за кордоном

Фото: Paysera.com, УНІАН, Pexels. Колаж: Pro Гроші

ПриватБанк дозволив міжнародні перекази від Paysera

Фото: Paysera.com, УНІАН, Pexels. Колаж: Pro Гроші

ПриватБанк повідомив про співпрацю з європейським фінтех-сервісом Paysera, який дозволяє здійснювати платіжні операції. Відтепер клієнти банку можуть швидко отримати чи надіслати валюту на рахунки.

Про це йдеться на офіційному сайті ПриватБанку.

Як зазначає пресслужба фінустанови, міжнародні перекази у євро більше не проблема. Якщо родичі чи знайомі проживають у Європейському Союзі та користуються сервісом Paysera, вони можуть відправити валюту на рахунки клієнтів ПриватБанку через систему PrivatMoney. Це міжнародна платіжна система грошових переказів для здійснення транзакцій у понад 100 країн світу.

Дозвіл на відправлення євро зі своїх поточних або карткових рахунків мають всі фізичні особи, ідентифіковані як клієнти Paysera. Щоб успішно провести платіж, потрібно дізнатися IBAN одержувача в ПриватБанку. Знайти номер можна у мобільному додатку всього за кілька кліків: авторизуйтеся та натисніть на потрібну картку, далі у правому верхньому куті клікніть на значок "Налаштування", виберіть пункт "Реквізити картки". Серед інформації про номер власного рахунку, валюти картки, МФО банку ви знайдете свій IBAN.

"Якщо одержувач отримав контрольний номер переказу PrivatMoney, то переказ доступний до виплати в Приват24, ТСО, банкоматі, відділенні та через підтримку 3700 або чат онлайн", – уточнила пресслужба банку.

Зауважимо, що клієнтами Paysera станом на 2023 рік є понад 74 тисячі громадян України, а всього у світі мобільний додаток завантажили більше мільйона осіб. Тож у разі необхідності отримати грошову допомогу від близьких за кордоном, є змога скористатися сервісом Paysera, який значно пришвидшить платіжні можливості українців.

Безплатні перекази з Польщі та Німеччини

Раніше ми повідомляли, що ПриватБанк дозволив здійснювати перекази коштів через Приват24 з карток польських і німецьких банків на українські рахунки. При цьому комісія за такі транзакції не зніматиметься. Послуга доступна лише до 25 червня поточного року, опісля доведеться віддавати фінустанові 1,5% (Mastercard) та 3% (Visa) з суми переказу.

Щоб скористатися можливістю, потрібно у вебверсії чи в застосунку Приват24 зайти в меню "Сервіси", вибрати розділ "Перекази" та натиснути "На карту". Від відправника знадобиться ввести реквізити іноземної картки та номер українського рахунку. Гроші зарахуються миттєво, причому доступна різна валюта, включно з євро та доларами.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що клієнт ПриватБанку відмовився від послуг через проблеми з рахунком. Також ми повідомляли, що клієнт ПриватБанку залишився без грошей на квартиру.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.