Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Міжнародні перекази PrivatMoney тепер доступні в ПУМБ: як забрати кошти

Отримати міжнародний переказ стало простіше, оскільки клієнти ПУМБ можуть скористатися послугами PrivatMoney

Фото: ПриватБанк, УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Через систему PrivatMoney можна отримувати гроші від банку ПУМБ

Фото: ПриватБанк, УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Перебуваючи за кордоном, допомагати рідним в Україні нелегко, враховуючи обмеження на міжнародні відправлення. Але тепер власники картки ПУМБ зможуть отримувати кошти через платіжну систему PrivatMoney.

Про це повідомила пресслужба ПриватБанку.

PrivatMoney дає змогу відправляти гроші в понад 100 країн світу. Так само наші громадяни, які перебувають поза межами держави, в додатку можуть легко і швидко здійснити міжнародний переказ. Платіжну систему періодично розширюють, і тепер до числа партнерів PrivatMoney належить український банк "ПУМБ".

Тож його клієнтам потрібно лише зайти в мобільний застосунок ПУМБ Online, відкрити меню "Міжнародні перекази" і серед запропонованих варіантів обрати систему PrivatMoney. Далі залишається ввести контрольний номер переказу та отримати гроші на картку.

Нещодавно до переліку партнерів ввійшов європейський фінтех-сервіс Paysera. Ним користуються у понад 100 країнах світу, а в Україні додаток завантажили 74 тисячі громадян. Тепер клієнти Paysera можуть відправити валюту на рахунки ПриватБанку через PrivatMoney. Для цього варто лише дізнатися IBAN одержувача, правильно ввести реквізити та інформацію про переказ.

Як зауважила пресслужба фінустанови, у 2022 році за допомогою платіжної системи було здійснено кожне п’яте закордонне відправлення. Відповідно до оприлюдненої статистики Національного банку, саме через PrivatMoney українці отримують 20% всіх іноземних фінансових надходжень.

Як отримати компенсацію від ПриватБанку

Установа розпочала акцію для громадян, які користуються громадським транспортом і часто оплачують проїзд за допомогою сканування QR-коду. Тепер клієнти мають змогу отримати 50% відшкодування цих витрат. Для участі у програмі треба зареєструватися на сайті ПриватБанку, мати карту "Універсальна" та одноразово не сплачувати більш як 100 грн.

Громадянам повертатимуть на рахунки максимум 250 грн на місяць до 24 липня поточного року. Зауважимо, акція доступна лише українцям, які проживають у містах з можливістю заплатити за проїзд через додаток Приват24.

Також компенсація оподатковується, але ПДФО сплачує банківська установа. Під час оплати після сканування QR-коду важливо натиснути кнопку "закомпостувати". Доказ успішного відправлення коштів залишатиметься в архіві транзакцій у мобільному телефоні. Кешбек виплачується один раз на два тижні.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що пенсія клієнтки ПУМБ опинилася на рахунку ПриватБанку. Також ми повідомляли, що ПриватБанк заблокував картку через кредитний ліміт і розповідали, чим завинила пенсіонерка.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.