Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Крипта, що сильно впливає на ринок: які 7 токенів заслуговують на увагу інвесторів

Зазначені цифрові активи цікаві для трейдерів тим, що перебувають на мінімумі та мають великі шанси зрости через збільшення обсягів торгів

Фото: Pexels, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Інвесторам треба звернути увагу на крипту, яка має хороший потенціал

Фото: Pexels, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Відомий криптовалютний аналітик та дослідник сектора децентралізованих фінансів (DeFi) Майлз Дойчер виділив 7 токенів, які варті уваги трейдерів найближчим часом. Деякі мають високий рівень підтримки, а частина, навпаки, потребує вкладів інвесторів, щоб зрости.

Про це експерт розповів у Twitter.

Зазначені активи будуть цікаві гравцям криптовалютного ринку, оскільки мають шанси вплинути на стан справ всередині середовища. Для деяких цифрових валют серпень видався не надто вдалим, але високий рівень довіри серед трейдерів і значна капіталізація тримають їх на плаву.

Отже, топ-7 токенів, які варті уваги інвесторів протягом кількох наступних тижнів:

  • Bitcoin (BTC);
  • Binance Coin (BNB);
  • Sui (SUI);
  • Sei (SEI);
  • Альткоїни BASE;
  • Rune (RUNE);
  • Friend.Tech.

Що стосується флагмана ринку, тобто біткоїна, у нього видалось дуже погане літо. Котирування то просідали, то збільшувалися, не залишаючи трейдерам надії на стабільні торгові угоди. 17 серпня відбулося відчутне падіння курсу, і станом на 25 серпня 2023 року 1 BTC коштує трохи більше ніж 26 000 доларів.

Коливання курсу біткоїна за останній місяць
Коливання курсу біткоїна за останній місяць
Фото: Coin Market Cap

Binance Coin також втратив фіксований рівень у 240 доларів в середині серпня. Наразі його котирування дорівнюють 215 доларів. На думку аналітика, BNB – це індикатор ризику для всього криптовалютного ринку, тож за ним потрібно спостерігати.

Sui та Sei можна назвати лідерами за обсягами торгів на Upbit, тож вони заслуговують пильної уваги, бо здатні викликати ажіотаж на ринку.

Крипта, яка показує потенціал до здорожчання

Раніше ми розповідали, що трейдерам-початківцям не рекомендують одразу вкладати кошти у сильні токени, наприклад, біткоїн, через можливість втратити всі інвестиції. Водночас існує безліч недорогих активів, які можна придбати, причому деякі демонструють потенціал до дорожчання. Тобто в майбутньому здатні до коригувань курсів у бік зростання.

Мова про такі криптовалюти:

  • Dogecoin (DOGE);
  • XDC Network (XDC);
  • TRON (TRX);
  • Kaspa (KAS);
  • Casper Network (CSPR).

Що цікаво, Ілон Маскназвав перший токен зі списку – Dogecoin – своїм улюбленим. Цим він підштовхнув інвесторів до торгів і дозволив вартості активу піднятися. XDC Network за місяць зміг вирости на 90,7%, тож не виключено, що тенденція продовжиться. Kaspa характеризується сильними коливаннями, але трейдери не поспішають списувати її з рахунків.

Раніше сайт Pro Гроші писав, у яку криптовалюту Дональд Трамп вклав шалені гроші. Також ми повідомляли, що ринок криптовалюти в Україні зазнає змін і розповідали, які нові правила запровадив ЄС.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.