Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Крипта за кілька гривень: 5 недорогих активів, які можуть стати прибутковими

Інвесторам-початківцям варто вкладати кошти у недорогі, але перспективні криптовалюти, щоб убезпечити себе від великих втрат

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

5 криптовалют, які коштують недорого, але мають непогані перспективи

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

На ринку цифрових валют є багато активів, які коштують дорого, отже можуть потенційно принести велику вигоду інвесторам. Наприклад, купуючи біткоїн майже за 30 000 доларів, можна зіграти на коливаннях курсу та заробити кілька тисяч. Але початківцям не рекомендують ризикувати великими сумами, а звернути увагу на дешеві, втім перспективні криптовалюти.

Про це пишуть експерти No Worries.

Вони виділили 5 цифрових активів, які демонструють потенціал до дорожчання і не вимагають великих вкладень, що дозволяє купити одразу багато токенів. Їхні котирування можуть змінитися найближчим часом, враховуючи зростаючий попит на ринку та увагу інвесторів. Мова про такі активи:

  • Dogecoin (DOGE);
  • XDC Network (XDC);
  • TRON (TRX);
  • Kaspa (KAS);
  • Casper Network (CSPR).

Одним із найкращих гравців ринку за останній місяць вважається мемтокен Dogecoin. Саме його Ілон Маск назвав своїм улюбленим, чим дав поштовх для розвитку. Станом на 31 липня актив коштує 0,079 дол. Але з червня вартість значно виросла (на 21,7%), що дає імпульс позитивних очікувань.

Зміни вартості Dogecoin за місяць
Зміни вартості Dogecoin за місяць
Фото: Coin Market Cap

XDC Network за місяць зміг вирости аж на 90,7% і коштує 0,058 дол. Це стало можливим завдяки спільній роботі з японською фірмою з торгівлі криптоактивами SBI VC Trade. Надалі співпраця буде розвиватися, тож не виключено, що актив ростиме в ціні швидкими темпами.

Зміни вартості XDC Network за місяць
Зміни вартості XDC Network за місяць
Фото: Coin Market Cap

TRON – досить суперечливий токен. Нещодавно з’явилася інформація про його використання деякими прихильниками забороненої терористичної організації ІДІЛ в Афганістані, Таджикистані та Індонезії. Але суперечливість не зашкодила, а, навпаки – зміцнила позиції TRX на крипторинку. Вартість наприкінці липня становить 0,080 дол., що на 10,4% більше ніж місяць тому.

Зміни вартості TRON за місяць
Зміни вартості TRON за місяць
Фото: Coin Market Cap

Kaspa торгується за 0,038 дол., що в місячному діапазоні більше на 53,5%. Casper Network переживає не найкращі часи, то зростаючи, то падаючи в ціні. Станом на 31 липня його вартість дорівнює 0,039 дол. Але інвестори не поспішають списувати актив з рахунку, враховуючи мінливість криптовалютного ринку.

Які цифрові валюти купують українці

Популярність крипти в Україні не спадає, а з кожним роком міцнішає. Українці активно користуються віртуальними активами, віддаючи перевагу трьом з них. Аналітики з CoinGecko з'ясували, що ми входимо до переліку держав, зацікавлених у популяризації біткоїна. А загалом найчастіше наші громадяни здійснюють операції з такими токенами:

  • Bitcoin;
  • Tether;
  • Ethereum.

Власники криптовалюти мають змогу навіть розплачуватися нею за низку товарів і послуг. Наприклад, за біткоїн в Україні можна купити квартиру, одяг, продукти харчування та інші вироби.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що біткоїну спрогнозували невтішне майбутнє і розповідав, що може статися до кінця липня. Також ми повідомляли, яка нова криптовалюта увірвалась на ринок.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.