Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Він про щось знає? У яку криптовалюту Дональд Трамп вклав шалені гроші

Залишивши позаду політичну кар'єру, Дональд Трамп почав завойовувати криптовалютний ринок

Фото:Unsplash. Колаж: Pro Гроші

У Дональда Трампа є 500 тисяч доларів Ethereum-гаманці

Фото:Unsplash. Колаж: Pro Гроші

В останні кілька років криптовалюта є популярною серед акторів, співаків та знаменитостей. Тепер цей список поповнив одіозний політик та колишній очільник Білого дому Дональд Трамп.

Так, зі звіту, який опублікувало Управління державної етики (OGE) стало відомо, що Трамп зберігає майже 500 тисяч доларів на Ethereum-гаманці.

Інші подробиці про гаманець Трампа у звіті не повідомляються. Можливо він пов'язаний з деякими минулими проєктами політика. Наприклад, за інформацією Forbes, у політика є колекція невзаємозамінних токенів (NFT), які він почав продавати після того, як пішов з посади президента США.

Перша колекція незмінних токенів від Дональда Трампа з'явилася наприкінці 2022 року. Токенізовані карти зображували життя та кар'єру громадського діяча. Токени можна було придбати за 99 доларів.

Продажі другої серії цифрових карток із зображенням Дональда Трампа розпочалися 18 квітня 2023 року. Ця колекція складалася з 47 тисяч NFT — на 2 тис. більше, ніж перший випуск, але вартість не змінилася. Цікаво, що продаж першої NFT-колекції Дональда Трампа зріс на 860% після запуску другої.

Які криптовалюти вважаються найприбутковішими

Зрозуміло, що попереду усіх криптовалют перебуває біткоїн. Але є й інші токени, які у короткостроковій перспективі трохи збагатили своїх інвесторів впродовж у 2023 році. Це три цифрові валюти:

  • Render Token (RNDR);
  • Synthetix (SNX);
  • Mask Network (MASK).

Що відбуватиметься з біткоїном у 2023 році

Fairlead Strategies LLC прогнозує, що впродовж 2023 року значення біткоїна може опуститися до позначки нижче 14 тисяч доларів за монету. Так, на думку інвестора-ветерана Марка Мобіуса, криптовалюта коштуватиме взагалі торгуватиметься не дорожче 10 тисяч доларів.

Ще песимістичнішими перспективи монети вважають аналітики Standard Chartered. Вони вважають, що у 2023 році на біткоїн переживе кризу і коштуватиме не більше 5 тисяч доларів.

Але інвестор та засновник венчурної компанії Draper Associates Тім Дрейпер радить не зважати на такі песимістичні прогнози. Експерт переконаний, що до середини 2023 року ціна першої криптовалюти сягне $250 тисяч за монету.

Раніше ми писали, які криптовалюти припали до душі українцям. Також ми розповідали, як український криптовалютний стартап здивував усіх.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.