Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Клієнтка Ощадбанку зіткнулася з агресією у відділенні – що стало причиною

Клієнтка не змогла розв'язати проблему, оскільки співробітниця некоректно поводилася під час розмови

Фото: ФБ Ощадбанк. Колаж: Pro Гроші

В Ощадбанку клієнтка зіткнулася з агресією співробітниці

Фото: ФБ Ощадбанк. Колаж: Pro Гроші

В Одесі з клієнткою державного банку сталася прикра та неприємна ситуація. Виник конфлікт зі співробітницею Ощадбанку, яка поводилася досить агресивно. Принаймні, так стверджує оповідачка.

Історію опублікували на порталі Мінфін у розділі відгуків.

Користувачка з ніком emshabaeva розповіла, що в одеському відділенні Ощадбанку їй довелося стати учасницею сварки, а також витерпіти різкі висловлювання з боку робітниці фінансової установи. Жінка уточнила, що прийшла забрати картку, яку оформила попередньо, проте виявилося, що під час внесення особистих даних власниці прописали помилкове прізвище.

Завідувачка сектору повідомила, що ставався збій у програмі, тобто клієнтка не винна. Але з’ясували неточність біля каси, після чого співробітниця за віконцем близько 15 хвилин сперечалася із завідувачкою, що робити та як розв'язати проблему. Тоді біля кас вишикувалася велика черга громадян різного віку, які спостерігали за їхнім спілкуванням. На очах у відвідувачів на запитання, що не так із карткою, фахівець банку почала голосно кричати та відмовилася пояснювати ситуацію.

"Я ввічливо попрохала її перестати кричати та пояснити, чи зможу я зняти кошти з рахунку без картки. Проте касирка в агресивному тоні відмовила у поясненнях, продовжила говорити на підвищених тонах, червоніючи при цьому, що змусило мене сильно зніяковіти й дуже засмутитися", – розповіла українка.

Вона додала, що поведінка співробітниці сформувала негативне відношення до Ощадбанку як державної фінансової установи. Все роздратування пані касирка виплеснула на клієнтку російською мовою, що в умовах війни, коли РФ безжально нищить культурні надбання, національну ідентичність, історичні традиції українського народу, виглядає зневажливо.

Чим закінчилася ситуація в Ощадбанку

Відвідувачці не вдалося розв'язати проблему конструктивно, оскільки керівника відділення на робочому місці не виявилося, тож оперативно допомогти він не міг. У підсумку українка отримала не банківську карту, замовлену завчасно, а надмірно витрачений час, зіпсований настрій, розтягнену в часі проблему і необхідність ще раз повернутися у відділення.

Як уточнила жінка, після такого "обслуговування" в неї виникло бажання закрити рахунок та надалі обходити стороною Ощадбанк. У відповідь на відгук представники фінансової установи лише перепросили за завдані незручності, а також обіцяли перевірити ситуацію та надати згодом зворотний зв'язок.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що деякі українці втрачають доступ до застосунку Ощад24. Також ми повідомляли, що українка втратила зарплату через кредитку Ощадбанку.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.