Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Гроші точно будуть – що робити 27 вересня, щоб привернути багатство

У народному календарі в цей день відмічають свято бджолярів, а тому повірʼя здебільшого повʼязані саме з медом

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Українці можуть залишитися без грошей

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Деякі люди вірять у народні прикмети, а особливо у ті, що стосуються грошей. Адже їх насправді чимало. Ба більше, певні повірʼя, якщо їх не дотримуватися, можуть привести до бідності.

Про це пише сайт Pro Гроші.

У народному календарі 27 вересня – свято бджолярів. У цей день готують вулики до зимівлі та пригощають усіх медом. А за народними прикметами, сьогодні обов'язково потрібно з'їсти ложку меду, щоб цілий рік не знати бідності.

Також у цей день існує ще одне правило на багатство. Для цього потрібно було покласти всі гроші, які є в домі, на кухонний стіл і залишити їх там на цілий день. За повір'ям, хто так зробить, то має очікувати значний потік грошей.

Що не можна робити 27 вересня

Не можна займатися жодною іншою роботою, крім бджільництва. Говорили, що все зроблене сьогодні піде не на користь.

На що не можна витрачати зарплату

Раніше ми вже писали про те, що українські прикмети стосуються також і того, на що заборонено витрачати зароблені кошти. Такі вірування можуть відрізнятися залежно від регіону. Але основні з них такі:

  • Не варто витрачати всю зарплату в перший день або перший тиждень після отримання.
  • Не слід витрачати всю зарплату на розваги, алкоголь або азартні ігри.
  • Не варто витрачати всю зарплату на подарунки для себе.
  • Не треба витрачати зарплату на погашення боргів або позик, оскільки вважається, що це може привернути більше фінансових проблем і затягнути в коло заборгованості.

Памʼятайте, що такі прикмети лише частина народних традицій. Вони не мають наукового обґрунтування, а тому дослухатися до таких порад чи ні – це ваша індивідуальна справа.

Якщо ви не вірите в такі прикмети, то можете носити будь-який тип грошей у своїх гаманцях, а зарплату витрачати на що заманеться.

Якщо вас зацікавила дана інформація, то більше ви зможете прочитати в нашому матеріалі.

Найгірші місця для зберігання грошей

Ми вже розповідали, що коридор для цієї справи не найкраще місце. Предки вірили, що найбільше зовнішнього негативу збирається біля вхідних дверей. Ця енергетика негативно впливає на гроші й вони починають "витікати" з дому.

Також на енергетику ваших заощаджень негативно впливають сторонні люди вдома, а саме тут вони бувають найчастіше.

Якщо вас зацікавила ця тема, то про інші місця, де не варто зберігати гроші, аби їх взагалі не втратити, читайте в нашому матеріалі за посиланням.

Раніше сайт Pro Гроші вже розповідав вас про те, як повернути в магазин товар без чека. Також ми публікували поради щодо того, з якими фінансовими навичками можна підвищити успіх у кар'єрі.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.