Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Фінансові ігри з вогнем: найгірші місця для зберігання грошей, які підживлюють бідність

Згідно з прикметами, на енергетику ваших заощаджень негативно впливають сторонні люди вдома

Фото: УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Українці можуть залишитися без грошей

Фото: УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Українці вже досить давно вірять у прикмети. Особливо це стосується тих, які розповідають про гроші та заощадження. Адже, не дотримуючись деяких прикмет, ви можете залишитися взагалі без копійки в кишені.

Про це пише сайт Pro Гроші.

Де не можна зберігати гроші

Коридор. Предки вірили, що найбільше зовнішнього негативу збирається біля вхідних дверей. Ця енергетика негативно впливає на гроші й вони починають "витікати" з дому.

Також на енергетику ваших заощаджень негативно впливають сторонні люди вдома. А коридор – це саме та місце у домі, де найчастіше бувають чужі люди.

Спальня. Спальню вважали кімнатою, де спокійна і розслабляюча енергетика. Пращури вірили, якщо зберігати у ній гроші, то вони не будуть примножуватися, адже знаходитимуться у "сплячці".

Грошова енергія має бути рухлива, аби приносити дохід. Якщо ж заощадження лежать мертвим вантажем, то вони лише втрачають силу і перестають поповнюватися.

Ванна. Предки ніколи не зберігали гроші у приміщенні, де текла вода, адже тоді гроші можуть "попливти" із дому.

На що не можна витрачати зарплату

Раніше ми вже писали про те, що українські прикмети стосуються також і того, на що заборонено витрачати зароблені кошти. Однак всі вірування можуть відрізнятися залежно від регіону. Але основні з них такі:

  • Не варто витрачати всю зарплату в перший день або у перший тиждень після отримання.
  • Не слід витрачати всю зарплату на розваги, алкоголь або азартні ігри.
  • Не варто витрачати всю зарплату на подарунки для себе.
  • Не треба витрачати зарплату на погашення боргів або позик, оскільки вважається, що це може привернути більше фінансових проблем і затягнути в коло заборгованості.

Памʼятайте, що такі прикмети лише частина народних традицій. Вони не мають наукового обґрунтування, а тому дослухатися до таких порад чи ні – це ваша індивідуальна справа.

Якщо вас зацікавила дана інформація, то більше ви зможете прочитати в нашому матеріалі.

Як змінювалися гривні за роки незалежності

Можливі ескізи майбутніх грошей пропонували різні художники. Та потім загальну концепцію, образи та колірну гамму банкнот-переможців, орнаменти й унікальний шрифт розробляє Борис Максимов. Ескіз самої валюти робить заслужений художник України Василь Лопата.

Однак в Україні скористаються цими ескізами не одразу. Попереду на економіку чекав розвал Союзу та введення тимчасових купоно-карбованців.

Детально про розвиток кожної купюри читайте тут.

Раніше ми розповідали, як повернути товар без чека. Також ми публікували поради щодо того, з якими фінансовими навичками можна підвищити успіх у кар'єрі.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.