Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Елітний статус: скільки потрібно заробляти, щоб увійти до 1% найбагатших в США

Розповідаємо, як потрапити в список найзаможніших американців, та скільки грошей на рік для цього потрібно отримувати

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Як потрапити в список найуспішніших жителів США

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

В Сполучених Штатах Америки одна з найсильніших економік у світі, відповідно доходи громадян теж доволі високі. За версією консалтингової компанії SmartAsset, для того, щоб увійти до 1% найбільш заможних жителів Америки громадяни кожного штату США повинні заробляти різні суми.

Про це повідомив сайт visualcapitalist.com.

В штаті Коннектикут встановлено найбільший пороговий рівень доходів по країні. Щоб потрапити до 1% найбагатших американців, громадянам потрібно заробляти приблизно 953 000 доларів щорічно. Конкурує з ним Массачусетс. Там щоб потрапити у цю престижну категорію потрібно заробляти 903 401 долар. Поруч в рейтингу також розмістились:

  • Каліфорнія – 844  266 доларів;
  • Нью-Джерсі – 817 346 доларів;
  • Вашингтон – 804 853 долари.

Найнижчий поріг, для потрапляння в елітний 1%, представлений в Віргінії та Міссісіпі. Мінімальний річний дохід в цих штатах складає 367 582 долари та 381 919 доларів відповідно. Це найнижчий показник серед решти регіонів Америки, та складає приблизно третину від необхідного в Коннектикуті.

Оскільки штати, які розташовані на північному сході та західному узбережжі мають значно кращі економічні покажчики, для них встановлюють вищі фінансові критерії для входження до 1% найбагатших у порівнянні з південними штатами. Це пов'язано з тим, що в різних регіонах Америки середній рівень доходів громадян відрізняється. Сім'ї в Міссісіпі, наприклад, мають середній дохід близько 49 000 доларів на рік, а родини в Массачусетсі в середньому заробляють майже 90 000 доларів на рік.

Які 5 речей не купують багаті люди

Досить часто люди з середніми доходами мають слабкість – витрачати кошти на речі, які не відповідають їхньому бюджету. Вони вважають, що якби мали мільйони то змогли б придбати предмети розкоші, дорогі прикраси, автомобілі тощо. Але люди зі списку Forbes знають, що розбагатіти неможливо, якщо не вміти правильно розпоряджатися бюджетом.

Частіше за все люди помиляються, коли вважають що багаті витрачають свої статки на такі речі:

  • Гаджети й техніка: для більшості успішних людей не важливо хто виробник телефону, у них в пріоритеті якість роботи, комфорт користування, швидкість реагування тощо
  • Розкішні костюми, сукні та взуття: якщо людина йде на важливий захід, цілком можливо, що вона буде вбрана в брендовий одяг, але в повсякденному житті багатії віддають перевагу зручності.
  • Житло за завищеною ціною: тут теж потрібно розуміти, що дорога нерухомість може бути невигідною, саме тому успішні люди не будуть інвестувати в нерухомість, яка буде не рентабельною.
  • Фастфуд: багато хто не відмовляє собі в таких способах перекусу, попри наяві статки. Але більшість успішних людей слідкують за своїм здоров'ям, тому часто віддають перевагу здоровому та правильному харчуванню.
  • Імпульсивні покупки: багаті люди не витрачають кошти необдумано, адже для них гроші це ресурс, який варто направити на збільшення свого статку.

Раніше ми писали, як долару США вдалося стати світовою валютою, а також хто входить у список найбагатших зірок світу.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.