Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Золоте дно? Чи варто заходити у TikTok українському бізнесу

Експерт стверджує, що кожен контент у соціальній мережі має створюватись свідомо і мати якусь ціль

Фото: unsplash. Колаж: Pro Гроші

Не варто ігнорувати цю соціальну мережу

Фото: unsplash. Колаж: Pro Гроші

TikTok — соціальна мережа, що кілька років тому спричинила бум і дала світу нових інфлюєнсерів, які створюють короткий відеоконтент та тренд на це. В цій соцмережі можна стати популярним за добу. Саме тому бізнеси не пройшли повз цієї можливості.

Про це сайту Pro Гроші розповіла експертка з блогінгу і продажів через Instagram, маркетологиня та продюсерка Вікторія Мостова.

Щодо соцмереж, бізнесу я завжди кажу – краще мати там акаунт, ніж не мати, адже це збільшує продажі й впізнаваність. Навіть якщо контент робиться туди не часто – головне, що ви там є, – говорить експертка.

Також зверніть увагу, що при правильній стратегії й систематичному веденні – популярність і просування бренду гарантовано.

Кожен контент має створюватись свідомо і мати якусь ціль. Наприклад, ціль акаунту Монобанку — лояльність, підтримка іміджу і впізнаваність. Проаналізувавши їх відео, можна помітити, що вони розраховані на широку аудиторію і не лише показують переваги банку, а й спілкуються з підписниками, задають тренди й самі використовують їх. Показують абсолютно всім, що "моно" простий. Такий, як ви, що ми з вами в темі й на одній хвилі. І тому їх відео набирають мільйони переглядів, – додала експертка.

Тому не варто ігнорувати соціальну мережу TikTok підприємцям. Краще якомога швидше реєструватись там. Якщо не можете самостійно розібратися, то на допомогу прийдуть smm-спеціалісти, експерти з просування в TikTok, а також інфлюєнсери, які можуть вам створювати контент.

Цінова політика дуже різна. Ви можете заплатити за монтаж ролика від 200 гривень до декількох тисяч.

Як витратити гроші, яких немає, та ще й заробити

Раніше ми вже пояснювали, що якщо говорити про кредитні кошти, то потрібно розглядати лише той варіант, коли інвестиції приносять вам більший дохід у відсотках, ніж виплата цих відсотків за кредит. Саме завдяки цьому варіанту ви можете заробити. Для цього є кілька можливостей.

Якщо ви фізична особа чи підприємець, то можна взяти кредит під 0%. Але коли ви вже працюєте і маєте певний обіг по рахунку. І, відповідно, це може бути 0% під відкриття бізнесу. Виходить, якщо бізнес працює, то ви повертаєте лише тіло кредиту, а також заробляєте, адже він може принести рентабельність 20-30%, – говорить Віра Фостяк.

В результаті виходить, що ви не потрапите в боргову яму, а навпаки, ще й заробите на тих грошах, які отримали як позику. Детальніше про це ви можете прочитати в нашому матеріалі.

Раніше сайт Pro Гроші писав про стабільний заробіток на грантових програмах. Також ми повідомляли, як віртуальні картки можуть зберегти ваші гроші.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.