Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

За чий рахунок свято? Як онучка Олексія Данілова обурила українців під час війни

Українська співачка Маша Данілова, онучка секретаря РНБО розповіла, як їй вдалося прорекламувати власний кліп на великому екрані у центрі Києва

Фото: Instagram, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Онучку Олексія Данілова розкритикували за рекламу кліпу на фасаді столичного ТРЦ

Фото: Instagram, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Співачка-початківець Маша Данілова, онучка секретаря РНБО Олексія Данілова, вражена критикою після того, як кліп на її пісню "Кайф" прорекламували на екрані торгового центру "Гулівер" у центрі столиці. Співачку розкритикували за те, що вона, мовляв, під час повномасштабної війни витратила на цю рекламу мільйон гривень.

Однак, як пояснила сама Данілова в одному з інтерв'ю, що її кліп на великому екрані транслювали абсолютно безплатно.

"Я та моя родина не залежимо одне від одного фінансово. Зараз усім відомо, який дохід має артист від цифрових майданчиків та роялті. Завдяки хейтерам, я навіть трішки заробила, бо мій кліп подивились багато разів. Тим паче 30-секундний ролик на екранах Gulliver я отримала так само як і інші артисти – безплатно, як подяку від ТРЦ та платформи dity.help", — сказала вона.

Юна співачка також поскаржилася, що їй важко будувати власну кар'єру через відомого дідуся.

"Усі вважають, що це круто та легко, але ні, мені набагато складніше. На жаль, ніхто не вірить у щирість, всі вірять у гроші. Напевно, читати про кошти цікавіше, аніж про чисту мрію та велику працю", – додала Маша Данілова.

З чого все почалося

Про радісну новину, що її кліп рекламують на будівлі столичного ТРЦ, Данілова нещодавно повідомила особисто на своїй сторінці в Instagram.

"Все можливо, якщо дуже сильно вірити й багато працювати! Все реально, друзі", — написала вона.

Майже одразу в Інтернеті спалахнули гарячі дискусії щодо того, скільки коштує така реклама та звідки у юної дівчини гроші. Деякі пабліки писали, що за трансляцію відео потрібно заплатити не менше мільйона гривень.

20-річна блогерка здивувала заявою про щомісячний заробіток

Українська блогерка-мільйонниця з Івано-Франківська Юлія Вербинець ("Верба) нещодавно розповіла, що її найбільший заробіток за місяць складав 50 тисяч доларів.

Також блогерка розповіла про свою найдорожчу покупку. 85 тисяч доларів вона витратила на квартиру в Івано-Франківську.

Раніше сайт Pro Гроші писав, скільки у 2023 році коштує легендарний телефон Nokia 3310. Також ми розповідали, яку рекламу "крутили" на телебаченні ще 10 років тому.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.