Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Вигідна послуга Київстару діятиме до кінця року: чим можна скористатися

Абонентам не потрібно платити за участь в акції, додаткові обсяги нараховуються автоматично після зняття коштів за тарифний план

Фото: Pexels, molbuk.ua, pokupon.ua. Колаж: Pro Гроші

Київстар продовжив дію популярної послуги

Фото: Pexels, molbuk.ua, pokupon.ua. Колаж: Pro Гроші

Київстар продовжив для клієнтів дію Суперсили "Вдвічі більше". Нею можна буде користуватися до 31 грудня 2023 року за умовами актуальних тарифних планів. Додаткова плата за бонуси не знімається.

Про це компанія повідомила на офіційному сайті.

Суперсила "Вдвічі більше" – це акційна пропозиція, яка працює на умовах підключеного тарифного плану. Вона доступна абонентам таких тарифів: LOVE UA Світло. Бізнес, LOVE UA Пісня. Бізнес, LOVE UA Сила. Бізнес, LOVE UA Рух. Бізнес.

Дає змогу безплатно отримати:

  • подвійний обсяг гігабайтів для доступу в мережу Інтернет;
  • додаткові 100 хвилин на розмови з іншими міськими та мобільними мережами по Україні.

Якщо ваш тариф передбачає користування обмеженою кількістю гігабайт, Суперсила їх подвоїть без додаткової плати. Нарахування відбувається автоматично після зняття коштів за основний тарифний план. Якщо абоненти передплати мають безлімітний інтернет, їм також нарахують плюс 100 хвилин для дзвінків і дадуть можливість користуватися послугою "Турбо без доплат".

Ця опція вигідна тим, що дозволяє клієнтам контрактної форми відновити швидкість інтернету за допомогою послуги "Турбо-день". Швидкість може впасти з різних причин, наприклад, через перевищення ліміту, коли мегабайти вже не тарифікуються. "Турбо-день" коштує клієнтам Київстару 10 грн на добу.

Що подорожчало вдвічі для абонентів Київстару

Раніше ми розповідали, що компанія вирішила з 1 жовтня підняти ціни на досить популярну послугу – замовлення красивого номера телефону. Ті українці, яким не подобається випадкова комбінація цифр у номері, можуть купити ексклюзивний та на власний розсуд розставити цифри.

Київстар підвищив вартість Простих і Срібних номерів, тепер вони коштують 600 грн та 800 грн відповідно. До цього за послуги платили по 300 грн і 400 грн. Компанія дозволяє замовляти різні комбінації, але за найбільш унікальні потрібно дорого заплатити. Наприклад, Золоті та Платинові номери коштують 2 000 грн і 3 000 грн.

Як уточнили представники Київстару, ця послуга буде корисною бізнесу для ефективної реклами товарів і послуг, адже з точки зору маркетингу мати красиву комбінацію номера – значить, привертати увагу клієнтів і зацікавлювати не лише пропозиціями, але й комунікацією.

Раніше сайт Pro Гроші писав, скільки коштують і що дають клієнтам найдорожчі тарифні плани Київстару. Також ми повідомляли, що користувачам Київстар і Vodafone варто бути насторожі та розповідали, що вигадали аферисти.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.