Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Клієнти Укрпошти масово скаржаться на набір нових марок – чим люди незадоволені

Попереднє замовлення на набір можна оформити у відділенні Укрпошти або на офіційному сайті компанії

Фото: Укрінформ. Колаж: Pro Гроші

Набір з марками Кримського мосту користується популярністю у клієнтів Укрпошти

Фото: Укрінформ. Колаж: Pro Гроші

Національний поштовий оператор "Укрпошта" відкрив можливість передзамовлення на набір марок "Кримський міст на біс". Але у деяких українців виникли проблеми з оформленням.

Деталі вони повідомили у коментарях на сторінці Укрпошти в Facebook.

Чим незадоволені клієнти

За словами Олександра Даценка, він замовив набір на офіційному сайті компанії. Провів інтернет-оплату, але сторінка, яка зазвичай інформує про вдалу операцію, не завантажилася. Натомість з'явилося повідомлення: "Не вдається отримати доступ до сайту".

Найголовніше те, що особисті кошти з рахунку списалися, але кошик на сайті Укрпошти залишився заповненим, що означає відсутність проведення оплати. Підтвердження передзамовлення також не надійшло ні на електронну пошту клієнта, ні в особистий кабінет.

Така ж проблема сталася з Оленою Пшеничною. Як уточнила українка, гроші з картки надішли на користь отримувача, але підтвердити замовлення вона не може, оскільки жодного листа про успішність процесу не отримала. Жінка звернулася на лінію інформаційної підтримки Укрпошти, але там не відповіли.

Як вирішили проблему

У соціальній мережі клієнтам дали відповідь на їхні скарги. Працівники Укрпошти попросили в особисті повідомлення надіслати дані, а саме − ПІБ та електронну адресу замовника. За можливості – прикріпити скрін-підтвердження оплати, щоб перевірка пройшла швидше.

Невдовзі один з клієнтів написав коментар, що оператор допоміг розібратися з проблемою. Підтвердження прийшло на пошту, тож передзамовлення успішне. А ось пані Олена не повідомила, чи відповіли на її заклик співробітники Укрпошти. На тому, що в оператора не реагують на звернення у месенджері, також наголосила Тетяна Іванова.

Нагадаємо, що набір "Кримський міст на біс" анонсували того ж дня, коли стався вибух на Кримському мосту. У перелік входять марковий аркуш, художній конверт та листівка. Автором дизайну є український художник-живописець Юрій Шаповал.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що у Monobank оновлення, яке стосується Кримського мосту. Також ми повідомляли, що сервісні центри МВС призупинили надання послуг.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.