Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Укрпошта показала нові благодійні марки: що зображено і яка ціна (фото)

Відсьогодні для українців доступно попереднє замовлення поштового блоку, а невдовзі його офіційно запустять у продаж

Фото: Укрпошта/Facebook, УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Укрпошта випустила нові марки з танками, ЗРК і гаубицями

Фото: Укрпошта/Facebook, УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Укрпошта анонсувала випуск нового благодійного поштового блоку, пов’язаного зі зброєю, яка допомагає нашим військовим перемагати Росію на полі бою. Йдеться про марки "Зброя Перемоги. Світ з Україною" із зображеннями культових Challenger 2, Patriot, CAESAR, Leopard 2 та M2 Bradley.

Про це повідомив генеральний директор компанії Ігор Смілянський.

Він зауважив, що блок випустили з благодійною метою – зібрати кошти на купівлю дронів для українських захисників. Всі охочі мають змогу відсьогодні, 25 вересня, зробити попереднє замовлення. А повноцінно придбати марки можна буде з 29 вересня у всіх поштових відділеннях по Україні.

Дизайн войовничий і небезпечний, оскільки включає зображення відомих на весь світ зенітно-ракетних комплексів, танків, самохідних гаубиць. Це зброя, якою країни Заходу поділилися, щоб українські військові долали противника на полі бою.

 | Фото: Укрпошта
 | Фото: Укрпошта
 | Фото: Укрпошта

Новий поштовий набір з танками і ЗРК

Фото: Укрпошта

Новий поштовий набір з танками і ЗРК

Фото: Укрпошта

Новий поштовий набір з танками і ЗРК

Фото: Укрпошта

"Президент привіз чергові подарунки від наших іноземних партнерів. Варто подякувати їм за допомогу. Ці назви з острахом та заздрістю звучать на пропагандистських каналах, бо усі знають, як техніка показує себе у бою. Одразу відповім, чому ще немає ATACMS, Storm Shadow, Taurus і т.п. Ракетна серія обов’язково буде, але трохи згодом", – уточнив Ігор Смілянський.

Повноцінний набір з блоку марок (6 штук на аркуші), художньої картки й конверта коштує 166 грн. Тираж випуску – 160 000 примірників. Номінал кожної марки – F, що еквівалентно 23 грн, плюс 2 грн в якості додаткового благодійного номіналу.

Найдорожчі товари від Укрпошти

Раніше ми розповідали, яку продукцію від українського поштового оператора можуть собі дозволити лише багатії, з огляду на велику вартість товарів. До переліку ексклюзивних і найдорожчих можна віднести такі позиції:

  • колекція воєнних поштових марок, виготовлена всесвітньовідомим виробником аксесуарів для філателії Leuchtturm з Німеччини – 18 900 гривень;
  • книга "Поштові Марки України 2022" з комплектом штемпелів, блоків та маркових аркушів, виданих впродовж минулого року – 7 500 гривень;
  • перша книга колекційного циклу ANTONOV COLLECTIBLES про історію авіаційного конструкторського бюро – 3 650 гривень;
  • буклет з теркою, що має отвори у вигляді винищувачів F-16, і марками "Зброя Перемоги" 2022 та "Винищувачі зла" 2023 – 2 380 гривень.

Придбати необхідний товар можна в офіційному інтернет-магазині Укрпошти, ознайомившись зі вмістом і вартістю. Деяку продукцію, зокрема марки, також продають у поштових відділеннях.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що Укрпошта може не прийняти посилку і розповідав, які предмети заборонено відправляти. Також ми повідомляли, що клієнти Укрпошти можуть відправляти посилки безплатно.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.