Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Укрпошта відновлює роботу на Херсонщині: що тепер доступно жителям області

З 26 листопада у звільненій Херсонській області запрацювали чергові відділення Укрпошти у низці населених пунктів

Фото: Укрпошта. Колаж: Pro Гроші

На Херсонщині продовжують відкриватися відділення Укрпошти

Фото: Укрпошта. Колаж: Pro Гроші

Після звільнення ЗСУ Херсонської області від російських окупантів регіон поступово повертається до звичного життя. Так, з 26 листопада у ще дев’ятьох населених пунктах області запрацювали відділення Укрпошти.

Про це повідомляє пресслужба поштового оператора.

Зазначається, що українці можуть відвідувати відділення у:

  • Чорнобаївці;
  • Білозерці;
  • Зеленівці.

"З 26 листопада у згаданих відділеннях ми видаємо пенсії. Можна придбати найнеобхідніші товари: крупи, консерви, солодощі, засоби гігієни тощо. Відсьогодні доступні приймання та доставлення посилок", – зазначили в Укрпошті.

До того ж мешканці Музиківки, Наддніпрянського, Інженерного, Степанівки, Приозерного та Комишан вже також отримують пенсії. Туди буде курсувати пересувне відділення, що надаватиме поштові й фінансові послуги.

Станом на кінець листопада Укрпошта працює у 82 населених пунктах Херсонщини.

Звільнення Херсона

Місто Херсон повернулося під українські прапори 11 листопада. Перед тим росіяни оголосили, що відводять війська з правого берега Дніпра та самого Херсона. Тікаючи, окупанти підірвали всі мости через річку, котельні, вежі звʼязку і телецентр. Місто росіяни повністю знеструмили.

Звʼязок і українське радіо туди вже повернули. Наразі військові зачищають Херсон від окупантів і шукають колаборантів. Секретар РНБО Олексій Данілов закликав громадян не поспішати повертатися в деокуповані райони Херсонської області, бо там все ще є ризики для цивільного населення.

Перші два відділення Укрпошти у звільненому Херсоні запрацювали 15 листопада. Тоді пенсіонери почали отримувати пенсійні виплати.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що буде зображено на новій марці від Укрпошти. Також ми розповідали, як українцям отримати посвідку на проживання у Німеччині.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.