Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Укрпошта випустить марку з "тим самим" єнотом – який сюрприз на ній буде

На одній поштовій марці з'явиться не тільки викрадена окупантами тваринка, але і ще одна тема

Колаж: Pro Гроші

Укрпошта хоче випустити марку з єнотом

Колаж: Pro Гроші

Укрпошта анонсувала випуск нової марки воєнного часу, яку присвятять відразу двом темам.

Про це повідомив гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський.

За його словами, після марки з херсонським кавуном, українці просять випустити марку з мелітопольською черешнею та "тим самим" єнотом.

"Проте, на всі події марок не вистачить, то, може, поєднаємо?", – запропонував Смілянський.

Окупанти викрали єнота, тікаючи з Херсона

Російські пропагандисти після відступу росіян з Херсона повідомили, що окупант викрав тварину із місцевого зоопарку.

Ця новина швидко розлетілася по соцмережах та викликала шквал емоцій. Українці відразу запропонували врятувати тварину. Наприклад, обміняти її на полонених росіян чи на одеський пам'ятник Катерині II.

Нові марки, присвячені звільненню Херсона

Укрпошта готувалася до звільнення міста і у день, коли це сталося, 11 листопада, оголосила про вихід нової поштової марки. Тепер на фоні перемог ЗСУ і новин про звільнення Херсона від окупації, українці можуть придбати марку, що підтверджує національну приналежність міста.

11 листопада Укрпошта запустила передзамовлення на нову марку під назвою "Херсон – це Україна!".

На ній зображене графічне втілення скибки кавуна як символу міста й області, на якій є сюжети, що супроводжували тимчасову окупацію міста: мирні мітинги, будівлі у вогні, тортури.

Невипадковою є форма насінинок, які виконані у вигляді ракет. Цією зброєю росіяни безжально обстрілювали Херсонщину та більшу частину України. На аркуші також видніється мапа із позначенням звільненого Збройними силами України Херсона, міста-героя. На художньому конверті й листівці проілюстровано протести мешканців.

Здійснити попереднє замовлення можна вже, оплативши заздалегідь набір з марковим аркушем, художнім конвертом та листівкою. Всього надрукували 150 000 екземплярів.

Який вигляд має марка можна переглянути – за посиланням.

Укрпошта повернулася в Херсон

Національний поштовий оператор Укрпошта 15 листопада відкрила перші два відділення у звільненому Херсоні. Також пенсіонерам почали виплачувати перші пенсії.

"Як обіцяли, повертаємось до Херсона і робимо це не з пустими руками. Сьогодні відкриємо перші два відділення та виплатимо перші пенсії нашим херсонським пенсіонерам", – написав Смілянський.

Він також прикріпив фото наказу про поновлення роботи Укрпошти в Херсоні.

Раніше Укрпошта відкрила продаж на ексклюзивний альбом для зберігання марок. Також ми розповідали, що Укрпошта показала перші марки в новій серії "Збройні Сили України".

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.