Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Telegram стане ще цікавішим для українців — що нового з'явиться у застосунку

У блозі застосунку розповіли про майбутні зміни та хто зможе користуватися нововведенням

Фото: Unsplas. Колаж: Pro Гроші

У Telegram оновили функцію публікації Stories

Фото: Unsplas. Колаж: Pro Гроші

Telegram-канали зможуть публікувати Stories від свого імені. Дотепер така можливість була лише у користувачів, які придбали собі Premium-підписку.

Про це повідомили у блозі застосунку.

Публікувати історії, давати наліпки для реакцій та музику.Telegram-канали зможуть після того, як встановлять останню версію оновлення.

"Telegram Premium тепер включає один заряд, яким можна заряджати будь-який канал. Коли канал отримує більше зарядів, його рівень підвищується – за кожний новий рівень канал може публікувати 1 додаткову історію на день прямо в стрічці своїх підписників", — йдеться у повідомленні.

Збирати заряди каналам потрібно за спеціальним посиланням. Інформація про те, скільки зарядів потрібно для того, аби перейти на новий рівень буде у розділі "Інформація про канал".

При цьому публікувати історії від імені каналу зможуть лише адміністратори з підпискою Telegram Premium.Також відтепер і користувачі, і канали можуть додавати наліпки для реакцій до своїх історій. Це дозволить глядачам реагувати на них ще більшою кількістю емоджі лише в один дотик.

Історії від каналів показують лічильники реакцій та скільки людей вибрали кожну реакцію.

Соцмережа X (Twitter) буде платною

Чи реалізовувати цю ідею наразі вирішує власник компанії, американський мільярдер Ілон Маск. На його думку, поява платної підписки допоможе ефективніше боротися з ботами.

"Якщо їм доведеться платити кілька доларів чи щось таке, їхня вартість зросте. До того ж щоразу, коли творець ботів захоче створити ще одного, йому доведеться використовувати новий спосіб оплати", — пояснив Ілон Маск.

Зараз платна підписка на Twitter коштує 8 доларів, але ціна відрізняється у різних країнах.

Що нового у додатку Monobank

Співзасновник банку Олег Гороховський на днях розповів, що усі клієнти банку отримають Кота — персонажа, який є символом банку.

Суть нововведення полягає у тому, що українці зможуть одягати Кота, виконуючи різні завдання. За це вони отримуватимуть призи — унікальні предмети гардероба.

Потім похизуватися своїм персонажем клієнти зможуть на особистих сторінках в соціальних мережах.

Раніше ми розповідали, якими будуть нові смартфони Apple. Також ми писали, як шахраї викрадають гроші через Telegram.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.