Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Сезонний бізнес в Україні – на чому можна заробити чимало грошей

Варто врахувати всі плюси та мінуси справи та зрозуміти, чи дійсно такий бізнес вам підходить

Фото: УНІАН, pexels. Колаж: Pro Гроші

Витрати вже будуть залежати від вашого вибору

Фото: УНІАН, pexels. Колаж: Pro Гроші

Літо – приємна пора для підприємців, адже можна заробити чимало грошей та втілити безліч ідей. Сезонний бізнес дає високий дохід, адже швидко окупається за сезон і дає прибуток на який можна прожити решту місяців року. Є одразу кілька варіантів того, чим можна займатися в теплу пору року.

Про це пише lazy-and-rich.

Морозиво. Це буде популярно завжди, адже його їдять діти, молодь, дорослі. Морозиво люблять всі, а тому головне в цій справі – знайти місце, де великий потік людей. Особливо популярним може бути морозиво з натуральних компонентів яке робиться при покупцеві.

Прохолодні напої. Дуже популярний влітку стає квас, а також солодкі безалкогольні коктейлі. На крайній випадок можна поставити холодильники й торгувати мінеральними водами або газованими напоями. Ще одна ідея в цьому блоці – це торгова точка з продажу фрешів чи свіжих соків.

Прокат велосипедів чи дитячих автомобілів. Буде популярно як у дітей, так і дорослих. Точка повинна бути прохідна, щоб було більше людей. Крім засобів пересування можна за окрему плату здавати в оренду захисне обладнання (шоломи, наколінники тощо).

Тир. Для того, щоб його відкрити, не буде потрібно ніяких спеціальних ліцензій. Можна зробити свій тир як стаціонарним, так і пересувним. Вартість витратних матеріалів мінімальна.

Літнє кафе. Різновид будь-який в залежності від ваших планів, адже можна поставити найпростіший намет, спорудити літню веранду або повноцінний павільйон. Витрати вже будуть залежати від вашого вибору.

Бізнес-план для підприємства: що там має бути

Він повинен бути у бізнесу, який ви плануєте запустити на постійній основі. Етапи його складання включають:

  1. Виконання досліджень ринку. Визначте цільову аудиторію, аналізуйте конкуренцію, виявляйте можливості та загрози на ринку.

  2. Сформулювання стратегії. Визначте мету бізнесу, установіть стратегічні цілі та способи досягнення успіху.

  3. Розробка продукту або послуги. Опишіть деталі продукту або послуги, визначте його конкурентні переваги та особливості.

  4. Розробка маркетингового плану. Визначте свою цільову аудиторію, стратегії просування, канали розповсюдження, планування цін та рекламних заходів.

  5. Організаційна структура та управління. Визначте організаційну структуру компанії, включаючи керівний персонал та відповідальності, опишіть потреби в ресурсах та плани залучення персоналу.

  6. Фінансовий аналіз. Розробіть прогноз доходів та витрат, визначте потреби в інвестиціях, рентабельність проєкту та потенційні ризики.

  7. Висновки. Підсумуйте основні пункти бізнес-плану та надайте рекомендації для успішної реалізації проєкту.

Раніше ми розповідали, що треба знати про інвестування початківцям. Також дізнавайтеся про найпопулярніші способи отримання пасивного доходу.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.