Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

ПриватБанк запустив нову програму кредитування: що можна придбати

Банк готовий виділити додаткові кошти на придбання систем забезпечення енергонезалежності та безперебійного зв’язку

Фото: УНІАН. Колаж: Pro Гроші

ПриватБанк запустив пільгове кредитування безперебійної роботи українського бізнесу

Фото: УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Через нові фінансові ризики під час війни більшість банків скоротили свої програми кредитування, а також стали прискіпливішими до своїх клієнтів. Проте ПриватБанк запустив програму пільгового кредитування українського малого бізнесу та підприємців на купівлю всього, що потрібно для енергонезалежності та безперервного зв’язку.

Про це повідомили в пресслужбі банку.

Як повідомив член правління ПриватБанку з питань МСБ Євген Заіграєв, отримати кредит на забезпечення безперебійної роботи бізнес-клієнти банку можуть за спрощеною процедурою, без зайвої бюрократії та швидким ухваленням рішення щодо фінансування.

Так, для бізнесу в умовах тривалих відключень світла з'явилася можливість оформити кредит на придбання електрогенераторів, систем безперебійного живлення та систем Starlink.

Підприємці та малий бізнес можуть отримати в ПриватБанку кредит на безперебійність роботи від 20 до 300 тисяч гривень з авансом всього 10% та погашенням боргу рівними частинами протягом року. За одним кредитним договором клієнти мають можливість придбати відразу до пʼяти одиниць обладнання, а процентна ставка — від 0% за програмою "Доступні кредити 5-7-9%".

Заявку на отримання "кредиту для безперебійності роботи" можна подати на сайті банку.

Які документи потрібно надати для розгляду кредитної заявки

Для оформлення кредиту потрібно підготувати наступні документи:

  • Установчі та реєстраційні документи (якщо раніше не було надано).
  • Інформація щодо юридичної структури боржника/групи із зазначенням часток володіння (заповнюється через Приват24 для бізнесу в меню "Документи корп. клієнта").
  • Фінансова звітність (для юридичної особи: баланс, форма 2 за звітний період та останній рік; для підприємця: декларація про доходи).
  • Розшифровка за КВЕД статей звіту про фінансові результати та їхнє використання (ряд. 2000) або звіт про основні показники діяльності підприємства (форма № 1-підприємництво) за останній звітний рік із квитанцією про надсилання або відміткою органу статистичного управління про прийняття звіту (інформація заповнюється через Приват24 для бізнесу в меню "Документи корп. клієнта").
  • Заява про надання кредиту.
  • Протокол (рішення) загальних зборів акціонерів (учасників, наглядової ради, правління) підприємства, де має бути розглянуто такі питання:
  1. необхідність отримання кредиту в ПриватБанку (у певній сумі, в обумовлений строк, із зазначенням мети отримання кредиту);
  2. надання права підпису кредитного договору керівній особі відповідно до статуту та картки зі зразками підписів;
  3. надання застави та права підпису договору застави уповноваженій особі, а якщо заставодавцем є інша особа, зазначається, хто саме;
  • Документи для участі в програмі "Доступні кредити 5-7-9".
  • Рахунок-фактура від постачальника обладнання.

Раніше сайт Pro Гроші писав, які нововведення приготували українські банки у 2023 році. Також ми розповідали, скільки коштує доба роботи генератора.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.