Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Платитимуть усі? Яку нову послугу запроваджує Twitter та чи зміниться щось для українців

Розповідаємо, хто вже платить за реєстрацію у соціальній мережі Ілона Маска та скільки це коштує

Фото: Unsplash.

Відтепер деякі нові користувачі Twitter платитимуть 1 долар за реєстрацію

Фото: Unsplash.

Нові користувачі платитимуть за реєстрацію у соціальній мережі Х (колишня Twitter). Наразі підписка є платною для користувачів з двох країн, однак не виключено, що згодом платну функцію поширять.

Про це йдеться на офіційному сайті технічної підтримки соціальної мережі.

Скільки коштує підписка

Наразі платну версію платформи тестують у Новій Зеландії та на Філіппінах. Нові користувачі із цих країн за платну версію мають сплатити один долар.

Щодо користувачів з України, то вони теж можуть купувати собі акаунти у соціальній мережі. Для українців діють наступні розцінки:

  • якщо у користувача версія для Android та iOs вартість місячної підписки становить 406 гривень, а на рік 4 245 гривень;
  • придбати вебверсію на місяць коштує 292 гривні;
  • а за вебверсію на рік доведеться заплатити 3 062 гривні.

У Х вважають, що платна підписка дозволить зменшити засилля ботів на спамерів, але при цьому зробить соціальну мережу більш доступною для інших користувачів, адже вартість підписки не є дорогою

"Ця нова програма спрямована на захист від ботів та спамерів, які намагаються маніпулювати платформою та порушувати роботу інших користувачів", — зазначили представники платформи у своїй заяві.

Отже, тепер нові користувачі, зможуть створити новий акаунт лише після того, як:

  • підтвердять свій номер телефону;
  • сплатять за підписку.

Х дозволяє монетизувати контент

Деяким користувачам соціальної мережі дозволили заробляти на своєму контенті через платну підписку на їхні стрічки на початку 2023 року. Вони заробляють на своїх текстах, фотографіях та відео.

Ілон Маск запевняє, що соціальна мережа 97% прибутку авторам, які заробляють до 50 000 доларів, і 80% тим, хто заробляє більше.

А ще соцмережа планує надати авторам контенту створювати платні розсилки та створювати інші види контенту, за яким користувачі зможуть заробляти ще більше.

Раніше ми розповідали, хто заробляє шалені гроші у Тік Ток. Також ми писали, як виручити за iPhone 25 тисяч доларів.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.