Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Геніальна спекуляція? Як продати iPhone за 25 000 доларів

Розповідаємо, який тренд, пов'язаний з Twitter та iPhone, швидко розповсюджується мережею Інтернет

Фото: Unsplash, Pinterest. Колаж: Pro Гроші

Ціна на пристрої з логотипом в рази перевищує собівартість телефону

Фото: Unsplash, Pinterest. Колаж: Pro Гроші

Ілон Маск остаточно позбувся Twitter, перейменувавши його на X, однак певна категорія людей вирішила скористатись цим у власних корисливих цілях. Інтернетом ширяться оголошення про продаж iPhone зі старими логотипами соцмережі за шаленими цінами.

Pro Гроші вирішили перевірити інтернет-чутки на торгових онлайн-майданчиках Amazon та eBay.

За скільки пропонують купити "унікальні" iPhone

Деякі продавці вживаних телефонів намагаються заробити на певних моделях iPhone, на яких досі присутній логотип Twitter, дарма що ця соціальна мережа більше не існує й перейменувалася на X під назвою іншого суббренду Ілона Маска. Ця тенденція може збільшувати попит на iPhone зі старою версією Twitter, особливо серед колекціонерів.

Декілька вживаних пристроїв Apple зі старим логотипом Twitter були продані за ціною від 800 до 5 000 доларів, що може вважатися розумним варіантом, але деякі продавці намагаються збагатитися ще більше, просячи значно завищену ціну.

Пропозиції купити iPhone на eBay
Пропозиції купити iPhone на eBay
Фото: eBay

На Amazon продавали розблокований iPhone 11 Pro Max з іконкою Twitter за 25 000 дол, однак оголошення про продаж швидко видалили. На eBay досі можна побачити десятки пропозицій купити різноманітні iPhone з тією самою легендарною синьою пташкою за 900, 2 000, а іноді навіть за 7 000 дол. Також можна зустріти пропозиції про придбання iPhone 13 з оригінальним логотипом Twitter за $15 тис. плюс стартова ціна в $10 тис.

На аукціоні за шалені гроші продали рідкісний запакований iPhone

На LCG аукціоні в Сполучених Штатах було встановлено новий рекорд. Запакований iPhone 2G став найціннішим лотом в історії цього онлайн-аукціону, продаючись за неймовірних 158 644 доларів. Його вартість пояснюється рідкісністю модифікації з 4 ГБ пам'яті, оскільки зазвичай iPhone 2G оснащувався лише 8 ГБ пам'яті. Ця рідкісна версія випускалася лише протягом кількох місяців.

Також на аукціоні був проданий і ще один запакований iPhone 2G з 8 ГБ пам'яті, але його ціна була значно нижчою — всього 44 000 доларів. Обидва пристрої представляють велику цінність для колекціонерів.

Раніше ми писали про кращі додатки для заробітку на iPhone. Також ми повідомляли про телефон, який може зайняти місце нової лінійки від iPhone.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.