Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Зміни у Twitter: яку функцію впровадив Ілон Маск

Автори зможуть подавати заявки на підписку і на розподіл доходу від реклами для авторів у розділі "Монетизація" у своїх налаштуваннях

Фото: Pinterest. Колаж: Pro Гроші

Twitter розділить доходи від реклами з творцями контенту

Фото: Pinterest. Колаж: Pro Гроші

Ілон Маск продовжує додавати нові можливості для користувачів соціальної мережі Twitter. На додачу до квітневого впровадження системи монетизації контенту, Twitter отримає ще одну корисну функцію.

Про це компанія повідомила на своєму офіційному сайті.

Що потрібно для отримання доходів від реклами у Twitter

Соціальна мережа Twitter розширює можливості монетизації для авторів контенту, додавши нову функцію — розподіл доходів від реклами. За повідомленням, яке з'явилося на сайті платформи, щоб стати учасником цієї програми, потрібно виконати деякі умови.

Серед них:

  • мати підписку на Twitter Blue або пройти верифікацію облікового запису;
  • отримувати не менше 5 мільйонів переглядів записів щомісяця протягом трьох послідовних місяців;
  • мати обліковий запис на платіжній платформі Stripe.

Що знадобиться після схвалення заявки:

  • Обліковий запис у Stripe.
  • Дотримуватися правил щодо підписок для авторів.

У повідомленні також зазначається, що найближчим часом Twitter запустить процес подання заявок на отримання прибутку від реклами. Планується, що програма буде розширена пізніше цього місяця. Важливо зазначити, що функція буде доступна у всіх країнах, де працює платіжна платформа Stripe.

Вже зараз Twitter розпочав співпрацю з першою групою авторів контенту, які зможуть отримувати платежі за свою активність на платформі.

Twitter запускає монетизацію контенту

У квітні Twitter впровадив функцію монетизації, яка дозволяє користувачам заробляти на своєму контенті через платну підписку на їхні стрічки. За словами Ілона Маска, власника компанії, користувачі отримують можливість отримувати гроші за свої тексти, фото та відео, які вони публікують на платформі.

Згідно з його заявою, мережа передає 97% прибутку авторам, які заробляють до 50 000 доларів, і 80% тим, хто заробляє більше. Маск також зазначив, що протягом наступних 12 місяців Twitter не буде утримувати свою комісію з підписок.

У майбутньому автори контенту отримають доступ до опцій створення платних розсилок та інших видів контенту, які можна монетизувати, додав Маск.

Раніше ми писали, що Ілон Маск вирішив зрозуміти Всесвіт. Також ми розповіли, яку несподівану функцію приховав Ілон Маск в автомобілях Tesla.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.