Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Підкоріть Instagram: як вести сторінку б'юті-індустрії й завоювати ще більше клієнтів

Памʼятайте, що для просування бізнесу вашій справі вже зараз необхідно заходити в дану соціальну мережу

Фото: УНІАН, pexels. Колаж: Pro Гроші

Ведення деяких сторінок може відрізнятися

Фото: УНІАН, pexels. Колаж: Pro Гроші

Ведення бізнесу завжди нелегка справа. Адже завоювати довіру клієнтів та їхню прихильність – задача із зірочкою. Однак це цілком можливо, якщо дотримуватися кількох правил щодо ведення сторінки бренду в соціальних мережах.

Про це розповідає власниця beauty бізнесу Аліна Тимошенко.

"Ведення сторінки майстра і сторінки студії відрізняється. Якщо у вас вже є працюючі майстри, а ведете ви тільки свою сторінку і через неї записуєте клієнтів до майстрів – так теж може бути. Але, я за те, щоб у вас була своя сторінка майстра й окремо сторінка студії", – говорить експертка.

Що має бути в профілі майстра та студії:

  • нікнейм — назва студії;
  • аватар — логотип, але можна, щоб це була фотографія власника, якась яскрава, креативна. І це буде обличчя бренду;
  • ім’я профілю — так само як і на сторінці майстра, потім вказуєте послугу, місто та район;
  • інформація профілю — тут повинно бути те, що буде продавати вашу студію. Все те, чим ви відрізняєтесь від інших, ваші переваги серед конкурентів;
  • актуальні сторіс — відгуки, прайс, адреса, студія, найчастіші запитання, але без своїх подорожей та особистого життя (це треба постити на свою сторінку, а не на сторінку бізнесу);
  • фото в стрічці — краще рілси з обкладинками робіт в різних ракурсах, робоче місце, інструмент і все те, що пов’язано з роботою. Також можуть бути фотографії власника, але їх не повинно буди багато. Памʼятайте, що ви повинні бути на сторінці студії, адже вас повинні запам’ятовувати;
  • сторіс — декілька разів на тиждень власник має з’являтися в сторіс. Можна частіше, адже це буде посилювати ваш особистий бренд.

Чому бізнесу потрібно заходити в Instagram вже зараз

Раніше ми вже вам розповідали, що для цього є одразу три причини. Перша – Instagram має дуже багато грошей. Наприклад, якщо ви будете вести свою сторінку правильно, завоюєте довіру читачів, то заробіток прийде досить скоро.

Друга – варто переходити на український ринок. Раніше наші бренди часто конкурували з російськими товарами. Однак зараз люди активно підтримують українське.

Також памʼятайте, що онлайн – це про стабільність. Війна та пандемія показали, що двері магазинів можуть бути закриті з різних причин, а от телефон у вас в руках завжди. Ви можете продавати, знаходячись у безпеці, створювати комʼюніті, яке буде готове купувати у вас все що завгодно.

Детальніше про те, як заробити гроші в Instagram, читайте в нашому матеріалі за посиланням.

Раніше ми розповідали, що треба знати про інвестування початківцям. Також дізнавайтеся про найпопулярніші способи отримання пасивного доходу.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.