Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Підключити не вдасться: які тарифи Київстару будуть недоступні з 31 жовтня

Мобільний оператор вирішив закрити для нових підключень деякі тарифи, зважаючи на актуальність та потреби абонентів

Фото: Pexels

Українці не зможуть підключити деякі тарифи Київстару

Фото: Pexels

З 31 жовтня 2023 року абоненти Київстару не зможуть під'єднати низку тарифних планів. Ті клієнти мобільного оператора, які вже користуються одним із них, будуть надалі мати всі послуги. Мова саме про нові підключення.

Деталі повідомила пресслужба Київстару на офіційному сайті.

Представники компанії зауважили, що постійно працюють над оновленнями лінійок тарифів, аби вони відповідали актуальним потребам абонентів. А ті послуги, які вже не мають попиту, архівують, блокуючи можливість підключення.

З 31 жовтня українці не зможуть замовити один зі вказаних тарифних планів:

  • "ВСЕ РАЗОМ Домашній";
  • "ВСЕ РАЗОМ Сімейний";
  • "ВСЕ РАЗОМ Преміальний";
  • "Домашній";
  • "Домашній регіон";
  • "Домашній Базовий".

У лінійці "ВСЕ РАЗОМ" надавали безлім на домашній інтернет зі швидкістю до 100 Мбіт/с, а також трафік для доступу в мережу через смартфон, мегабайти у роумінгу, необмежені дзвінки на Київстар та велику кількість хвилин на розмови з іншими операторами.

Також компанія перейменує деякі послуги, зокрема, "Інтернет про запас" називатиметься "Оберіг", а тариф "ВСЕ РАЗОМ LOVE UA" – "ВСЕ РАЗОМ Слава". При цьому жодні умови використання не зміняться, абоненти платитимуть стабільну суму за звичні обсяги послуг.

Українці з тарифним планом "ВСЕ РАЗОМ Твій" перейдуть на "ВСЕ РАЗОМ Єдність". Вони отримають таку ж кількість послуг (17 ГБ мобільного інтернету, 3 500 МБ у роумінгу, 1 200 хвилин на дзвінки за 250 грн/місяць), плюс матимуть додаткові 100 SMS на українські номери.

Нові тарифні плани для бізнес-клієнтів

Раніше ми розповідали, що Київстар 25 жовтня запустив нову лінійку тарифів "Бізнес UA" для корпоративних клієнтів, тобто ФОПів і приватних підприємців. Вартість п’яти різних пакетів коливається від 200 до 1 000 грн на місяць. Але клієнти отримають більше трафіку для доступу в мережу, кілька Суперсил на вибір, більше хвилин для розмов в Україні та за кордоном.

Нові тарифи в лінійці та ціни:

  • "Бізнес UA. Ідея" – 200 грн/міс.;
  • "Бізнес UA. Мета" – 300 грн/міс.;
  • "Бізнес UA. Баланс" – 400 грн/міс.;
  • "Бізнес UA. Швидкість" – 600 грн/міс.;
  • "Бізнес UA. Масштаб" – 1 000 грн/міс.

Нові абоненти матимуть знижку в розмірі 50% на підключення. Протягом 6 місяців (з другого місяця користування) плата буде вдвічі дешевшою. Окрім стандартних обсягів послуг, українці зможуть обрати додаткові безплатні Суперсили, наприклад, ще одну SIM-карту для свого пристрою, Київстар ТБ, віртуальну мобільну АТС, Microsoft 365 для телефону чи онлайн-версію тощо.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що Київстар не боїться втратити клієнтів і розповідав, які послуги вдвічі подорожчають з 1 жовтня. Також ми повідомляли, від якої послуги повністю відмовиться Київстар з 31 жовтня.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.