Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Парфуми для бізнес-леді – три аромати, які пахнуть впевненістю і силою (фото)

Розповідаємо про кілька запахів, що підійдуть впевненим у собі жінкам, які прагнуть до кар’єрного зростання

Фото: Pexels, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Деякі парфуми більше підходять жінкам у бізнесі

Фото: Pexels, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Парфуми можуть багато чого сказати про свого власника. Наприклад, романтичні аромати більш характерні для творчих натур, а солодкі частіше обирають сімейні люди. Так само існують певні запахи, які найкраще підійдуть для бізнес-середовища, тобто жінкам, націленим на саморозвиток і роботу в колективі.

Сайт Pro Гроші розповідає про 3 аромати, на які варто звернути увагу справжнім українським бізнес-леді.

Характерні особливості парфумів для акул бізнесу

Вибір аромату залежить від багатьох факторів, таких як особистість людини, унікальний стиль, вподобання, робоче середовище тощо. Однак існують певні загальні поради, що стануть у пригоді під час вибору власного запаху.

  1. Легкість і свіжість. У сфері бізнесу краще уникати сильних ароматів, що можуть видатися надто яскравими. Замість цього обирайте легкі та свіжі запахи з нотками цитрусових, квітковими та морськими акцентами.
  2. Невиразність. Не потрібно намагатися здивувати оточення чимось екстраординарним. Це вважається поганим смаком у середовищі, де більше цінують приємні, ненастирні ноти. Адже нікому не потрібно залишати після себе неприємний запах у приміщенні.
  3. Дотримання міри. Оскільки парфуми відображають навколишню обстановку, краще довіритися консервативним ароматам. Це схоже до дотримання правил офіційності та дрес-коду. Творчість та унікальність зможете проявити в інших життєвих ситуаціях.
  4. Стійкість. Не бажано надто часто оновлювати аромат, тому необхідно купувати парфуми, які можуть похвалитися тривалістю затримки на тілі та одязі.

Вважається, що для бізнес-леді найкраще підійдуть запахи, що містять легкі квіткові, фруктові, свіжі або деревні ноти. Звісно, не потрібно змушувати себе носити аромат, який вам не подобається. Адже від цього залежить особистий комфорт і настрій протягом важкого робочого дня.

Tresor Midnight Rose

Аромат від Lancome давно зарекомендував себе як чудовий супутник жінки. Ці парфуми належать до родини квіткових, фруктових ароматів і містять ноти рожевого перцю, гранату, груші, лісової троянди, рожевого лотосу, ванілі та пачулі. Вони асоціюються з сучасністю і стилем, а комбінація з деревними акцентами додає Tresor Midnight Rose чуттєвості й елегантності.

Запах підійде як для щоденного використання, так і для вечірніх особливих випадків. Він коштує від 1 800 до 2 200 грн за флакон на 30 мл.

Парфуми Tresor Midnight Rose від Lancome
Парфуми Tresor Midnight Rose від Lancome
Фото: Makeup.com

Black Opium Nuit Blanche

Парфуми від знаменитого бренду Yves Saint Laurent з’явилися у 2016 році та мають унікальну інтерпретацію. Люди, які користувалися ним, говорять, що аромат володіє чуттєвим і енергійним характером. Цитрусові ноти додають свіжості, а базові, що включають сандалове дерево, мускус і ваніль, дарують солодку основу.

Black Opium Nuit Blanche – це ідеальний вибір для жінок, які мають незламний характер і сильну волю, та хочуть продемонструвати ці риси за допомогою запаху. Вартість флакону на 30 мл – від 2 700 до 3 200 грн.

Парфуми Black Opium Nuit Blanche від Yves Saint Laurent
Парфуми Black Opium Nuit Blanche від Yves Saint Laurent
Фото: Makeup.com

The One від Dolce&Gabbana

Ще один всесвітньо відомий аромат, який з часу появи на світ встиг отримати чимало варіацій та лімітованих випусків. Парфуми характеризуються елегантністю та жіночністю, водночас ноти бергамота і персика роблять їх свіжими. Завдяки вмісту ванілі, амбри і мускусу аромат довго затримується на шкірі.

Через універсальність та класичну природу запах можна використовувати протягом дня, але не варто відкидати його при підготовці до особливого вечірнього виходу. Ціна стандартного флакону – орієнтовно 2 000 грн.

Парфуми The One від Dolce&Gabbana
Парфуми The One від Dolce&Gabbana
Фото: Makeup.com

Які бюджетні парфуми "пахнуть багатством"

Раніше ми розповідали, що українки можуть придбати непогані парфуми за бюджетною ціною, при цьому запахи від них будуть неймовірні завдяки якісному складу та стійкості. Більше того, ці аромати приємно вразять своїх власників вмінням чудово маскуватися під нішеву продукцію. Рейтинг парфумів, які "дорого" пахнуть, такий:

  • Lanvin Eclat D`Arpege – від 600 грн за 30 мл;
  • Montblanc Presence Dune Femme – від 1 000 грн за 75 мл;
  • Anais Anais Premier Delice – 1 200 грн за 30 мл;
  • Trussardi The Black Rose – 1 400 грн за 100 мл;
  • La Perla Peony Blossom – 1 600 грн за 50 мл.

Вони підійдуть жінкам, які люблять свіжість, квіткові та фруктові запахи, а також східні аромати. Використовувати можна кожного дня та в особливих випадках, коли потрібно здивувати оточення ненав’язливим унікальним шлейфом. Завдяки бюджетній ціні дозволити собі ці товари може переважна більшість українців.

Раніше сайт Pro Гроші писав, які прикраси найдорожчі у світі та скільки вони коштують. Також ми повідомляли, скільки коштує і який вигляд має найдорожчий готельний номер у світі.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.