Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Конкуренція елітним парфумам: які бюджетні аромати "пахнуть багатством" (фото)

Нішева парфумерія доступна далеко не всім українцям, але красиво і "дорого пахнути" можна не за всі гроші світу

Фото: Pexels, УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Бюджетні парфуми в Україні, які пахнуть "дорого"

Фото: Pexels, УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Брендові парфуми чимало коштують не тільки через якісний склад, стійкість і люксовість, але й з огляду на "дорогий" запах. Іншими словами, вони виділяють аромат багатства, що вирізняє окремі флакони серед більшості. Але неймовірно розкритися можуть також бюджетні парфуми, ціни яких приємно вразять українців.

Сайт Pro Гроші розповідає про недорогі запахи, які вдало маскуються під нішеву парфумерію.

Lanvin Eclat D`Arpege

Французький бюджетний аромат, презентований в далекому 2002 році. Підійде жінкам, що люблять квіткові та фруктові запахи. Він весняний і свіжий, поєднує нотки персика, півонії, зеленого бузу, амбри, мускусу, китайського османтуса та кедрового горіха. Коштує в Україні від 600 грн за 30 мл.

Парфуми Lanvin Eclat D`Arpege
Парфуми Lanvin Eclat D`Arpege
Фото: Makeup.com

Montblanc Presence Dune Femme

Підійде для жінок, які полюбляють східні квіткові аромати. Запах починається з освіжаючих нот мандарина і кориці. Далі розкривається в екзотичні відтінки орхідеї та пачулі, забезпечуючи вишуканим чуттєвим акордом. Базові ноти включають ніжну ваніль, палісандр і легку троянду, яка завершує композицію. Парфуми чудово підійдуть як на кожен день, так і в особливих випадках завдяки оригінальності східно-квіткових мотивів. Ціна в Україні – від 1 000 грн за 75 мл.

Парфуми Montblanc Presence Dune Femme
Парфуми Montblanc Presence Dune Femme
Фото: Makeup.com

Anais Anais Premier Delice

Це більш доступна інтерпретація легендарного аромату Anais Anais 1978 року від модного будинку Cacharel. Парфуми розкриваються цитрусовими відтінками, зокрема бергамотом та апельсином, їх доповнює аромат зеленої груші. У шлейфі відчуваються нотки кедра та какао. Але це не надто солодкий запах, навпаки, він освіжає і бадьорить. Флакон на 30 мл можна придбати за 1 200 грн.

Парфуми Anais Anais Premier Delice
Парфуми Anais Anais Premier Delice
Фото: Makeup.com

Trussardi The Black Rose

Ще один східний аромат від відомого італійського бренду. Містить чуттєві нотки перцю, свіжість лимона та солодку витонченість груші. Таке поєднання робить парфуми сповненими жвавості та енергії. Загадкова аура знаходить своє розкриття завдяки центральному відтінку – чорній троянді. До складу також входять ірис і фрезія, ваніль та амбра. Вартість флакону на 100 мл – приблизно 1 400 грн.

Парфуми Trussardi The Black Rose
Парфуми Trussardi The Black Rose
Фото: Makeup.com

La Perla Peony Blossom

Випущений італійським брендом нижньої білизни в 2014 році та входить до сімейства квіткових ароматів. Всі колекція відзначається сучасністю, жіночністю та елегантністю, розкривається на тілі такими ароматами:

  • верхні ноти – груша, мандарин, жасмин;
  • середні ноти – персик, півонія, рожевий перець;
  • базові ноти – амбра, пачулі, ваніль.

Все це надає парфумам теплоту і глибину, створює стійкий приємний шлейф, водночас розбавлений прянощами рожевого перцю. Купити флакон на 50 мл можна приблизно за 1 600 грн.

Парфуми La Perla Peony Blossom
Парфуми La Perla Peony Blossom
Фото: Makeup.com

Один з найдорожчих парфумів у світі

Компанія The Spirit of Dubai Parfums by Nabeel випустила у світ справжній витвір мистецтва і розкоші – парфуми SHUMUKH. Це слово перекладається як "надмірність" або "пишність", і сам аромат втілює цей концепт у вишуканий спосіб.

"Мета полягала не лише в тому, щоб відобразити Дубай в монументальному творі мистецтва, але і створити аромат, який втілював би вершину розкоші в світі парфумерії",заявив творець аромату Асгар Адам Алі.

Парфуми SHUMUKH
Парфуми SHUMUKH
Фото: Timeoutdubai.com

Флакон інкрустований 3 571 блискучим діамантом загальною вагою 38,55 карат, а також великою кількістю топазів, перлів, золотом і чистим сріблом. Інгредієнти для запаху підбиралися з великою увагою до деталей. Аромат містить більше ніж 300 різних складників, включно з нотками кори рідкісних дерев, квітів та інших природних матеріалів.

Все робить композицію непересічною та унікальною. Звісно, лімітованість і неймовірно висока вартість відображають ексклюзивний статус. Коштує витвір парфумерного мистецтва 1,295 млн доларів. Цей аромат став символом розквіту Дубаю і підкреслив чільне місце парфумів у світі, де статус і престиж мають важливе значення.

Раніше сайт Pro Гроші писав, які комп’ютерні ігри є найдорожчими в історії геймінгу. Також ми повідомляли, які прикраси найдорожчі у світі та скільки коштують.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.