Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Нова пошта запровадила ще одне нововведення – як відреагували клієнти

Розповідаємо, чому клієнти поштового оператора не зраділи нововведенню щодо мінімального габаритного розміру коробок

Фото: УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Клієнти Нової пошти не дуже задоволені новими обмеженнями щодо розміру коробок для пакування посилок

Фото: УНІАН. Колаж: Pro Гроші

У Нової пошти з'явилися нові вимоги до пакування посилок, відтепер діє обмеження на мінімальний габаритний розмір коробок для відправлення. Проте, таке нововведення потішило не всіх клієнтів, деякі українці залишилися обуреними новими обмеженнями, адже під кожний товар для відправлення потрібно підбирати індивідуальний розмір коробки.

Про це йдеться на сторінці Нової пошти у Facebook.

Як клієнти Нової пошти відреагували на нововведення?

За новими правилами, мінімальний габаритний розмір коробки для пакування має бути 11х11 см. Однак, для деяких товарів такий розмір виявляється завеликим, й клієнти Нової пошти хвилюються, що щось може статися з посилкою під час транспортування.

Одна з клієнток висловила своє обурення у коментарях на сторінці Нової пошти у Facebook де зазначила, що регулярно відправляла посилки у коробках з габаритними розмірами однієї сторони 10,5х10,5 см, але тепер вони стали непридатними для відправлень. За її словами, такий розмір коробок ідеально підходить для пакування її товарів.

"Моя коробка не відповідає на 0,5 см і невже це так критично? Ця коробка якраз під скляну баночку, якщо покласти її у велику коробку вона розіб'ється й клієнти почнуть скаржитися. До того ж доведеться більше платити за пакування, оскільки коробка завелика для товару", – каже жінка.

Що відповіли у Новій пошті?

Поштовий оператор пояснив клієнтці, що Нова пошта дійсно запровадила нововведення щодо мінімальних габаритних розмірів коробок. Однак це є вимогами до якісного транспортування вантажів та розбірливого маркування посилок, оскільки кожну посилку сканують, вона повинна містити на собі розбірливий штрих-код.

Клієнтка Нової пошти поскаржилася на нововведення
Клієнтка Нової пошти поскаржилася на нововведення
Фото: Facebook/Нова пошта

Який спосіб доставляння посилок запустила Нова пошта?

Свій перший рейс здійснила авіакомпанія Supernova Airlines, що входить до групи компаній Нова пошта. Відомо, що вантажі клієнтів поштового оператора були доставлені з Литви до Польщі.

Під час першого рейса на борту літака знаходилося 7 тонн посилок клієнтів Нової пошти. Перший політ виконувався в кооперації з латвійською авіакомпанією RAF-Avia на літаку ATR 72. При цьому у Новій пошті зазначили, що рейси за маршрутом Рига – Жешув виконуватимуться двічі на тиждень — у вівторок та четвер.

Раніше ми розповідали, що Нова пошта запровадила безплатну послугу для українців. Також ми писали, що клієнти Нової пошти не зможуть відправляти деякі посилки.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.