Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Нова пошта з'явиться ще в одній країні Європи – де відкриють відділення

Відправити посилку за допомогою цієї компанії можна буде ще в одному закордонному напрямку

Фото: Нова пошта/Facebook. Колаж: Pro Гроші

Нова пошта відкриє відділення у Словаччині

Фото: Нова пошта/Facebook. Колаж: Pro Гроші

Нова пошта знову розширює географію своєї роботи. Компанія відкриває відділення ще в одній країні Європи. Відправляти посилки туди можна буде вже з жовтня.

Про це повідомили у пресслужбі Нової пошти.

Відділення української компанії відкриють у Словаччині. Туди можна буде відправляти документи, а також посилки вагою до 100 кілограмів.

Перше відділення Nova Post запрацює у Братиславі. Воно працюватиме з понеділка по суботу. В компанії також планують, що згодом запустять послуги адресної доставки та виклик кур'єра на будь-яку адресу для відправки.

Нова пошта у Литві розширює послуги

У серпні стало відомо, що у Литві Нова пошта запускає корисну функцію для своїх клієнтів. Тепер вони мають можливість викликати кур'єра просто на свою адресу.

Щоб замовити кур'єра, необхідно заповнити заявку на сайті Nova Post, у мобільному додатку або в бізнес-кабінеті, і вказати вміст відправлення та його оголошену вартість. Вартість послуги кур'єра становить 3,5 євро, яка додається до вартості доставляння в Україну. Після оформлення заявки та сплати замовлення онлайн, клієнт отримує підтвердження заявки та інформацію про час прибуття кур'єра. Підготувати та запакувати відправлення у коробку потрібно самостійно.

Чим Нова пошта підкуповує клієнтів

У коментарі Pro Гроші маркетологиня, стратегиня для бізнесу та онлайн-шкіл Кристина Бондар поділилася своєю думкою щодо того, чим саме компанія завоювала прихильність клієнтів.

Вони зайшли на ринок і створили продукт, якого не вистачало людям. Швидка доставка або експрес-доставка, що своєю чергою дозволило більшості українських бізнесів розвинутися й заробити не один мільйон гривень, – говорить експертка.

За словами експертки, відмінною якістю Нової пошти є:

  • швидкість, яка підкуповує людей, і тепер вони надають перевагу їм, а не відомому конкуренту;
  • велика кількість точок. На кожному кроці ви можете знайти відділення пошти чи поштомат;
  • можна все зробити онлайн лише у кілька кліків.

Крім того, Нова пошта сприяє розвитку української економіки та не обмежує бізнес одним містом або регіоном. На сьогодні навіть у селах є Нова пошта, яка задовольняє потреби звичайних споживачів.

Раніше ми писали про те, що Нова пошта випустила власний одяг. Також ми розповідали про те, як дешево відправити речі за кордон Новою поштою.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.