Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Доставка без обмежень: які нові опції пропонує Nova Post у Литві

Тепер замовники в Литві можуть легко замовити послуги кур'єра Нової пошти та отримати допомогу з відправленням ще більш зручно і без зусиль

Фото: Нова пошта/Facebook. Колаж: Pro Гроші

Завдяки цій новій можливості, клієнти можуть заощадити свій час

Фото: Нова пошта/Facebook. Колаж: Pro Гроші

Nova Post у Литві запускає корисну функцію для своїх клієнтів. Тепер вони мають можливість викликати кур'єра Нової пошти просто на свою адресу та відправити документи або посилки в Україну, не виходячи з дому.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Як оформити кур'єрське доставлення у Литві

Nova Post пропонує можливість замовлення кур'єра на будь-яку адресу по всій території Литви, навіть у тих регіонах, де ще немає відділень Nova Post.

Для замовлення кур'єра необхідно заповнити заявку на сайті Nova Post, у мобільному додатку або в бізнес-кабінеті, і вказати вміст відправлення та його оголошену вартість. Вартість послуги кур'єра становить 3,5 євро, яка додається до вартості доставляння в Україну. Замовникам, які оформлять кур'єрське доставлення до 13 серпня, надається знижка -30% на вартість доставлення в Україну у відділення, поштомат або на адресу.

Після оформлення заявки та сплати замовлення онлайн, клієнт отримує підтвердження заявки та інформацію про час прибуття кур'єра. Підготувати та запакувати відправлення у коробку потрібно самостійно. Кур'єр прибуде на зазначену адресу, видрукує та наклеїть маркування на посилку, а потім забере відправлення.

Клієнти мають можливість відстежити своє відправлення через трекінг на сайті або у мобільному застосунку Нової пошти. При оформленні заявки важливо вказати правильну вартість відправлення, оскільки митна служба може зробити переоцінку і нарахувати додаткові митні платежі отримувачу, якщо оголошена вартість буде відрізнятись від реальної.

Nova Post відкриває нові відділення у Німеччині

Логістична компанія Нова пошта розширює свою присутність у Німеччині. Після відкриття першого відділення в Берліні за адресою Charlottenstraße 79/80, 10117, тепер компанія представлена ще однією філією у цьому місті за адресою Osnabrücker Str. 1, 10589. Цей новий пункт обслуговування працюватиме з понеділка по суботу, а у неділю буде вихідним.

Плани компанії включають відкриття ще 10 відділень Nova Post по всій Німеччині до кінця літа. Це дозволить забезпечити зручність та доступність послуг компанії для клієнтів у всіх регіонах Німеччини.

Термін доставлення між Німеччиною та Україною складатиме приблизно 5 робочих днів, що дозволяє швидко та ефективно пересилати посилки.

Раніше ми писали, яка функція допоможе слідкувати за трансфером посилок у НП. Також ми повідомляли, які речі не можна відправляти через Нову Пошту.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.