Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Нова пошта відкриє нові філії у Європі: де ще з’являться відділення

Українська логістична компанія планує відкрити більше відділень Nova Post

Фото: УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Плани компанії передбачають відкриття додаткових відділень у різних країнах ЄС

Фото: УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Українська поштова компанія Нова пошта продовжує своє розширення і відкриває відділення у країнах Європейського Союзу. Наступною після Румунії в черзі стоїть Німеччина, де вже відкрилась друга філія.

Про це повідомляється на офіційному сайті компанії.

Скільки філій Nova Post планується в Німеччині

У логістичної компанії Нова пошта з'явилась друга філія у Берліні, а до кінця літа планується відкрити близько 10 відділень Nova Post по всій Німеччині.

Нове відділення у Берліні знаходиться за адресою: Osnabrücker Str. 1, 10589. Клієнти зможуть скористатися послугами компанії з понеділка по суботу, у неділю відділення не працюватиме. Зазначається, що термін доставки від України до Німеччини та навпаки становитиме від 5 робочих днів.

"Ми плануємо відкрити приблизно 10 відділень Nova Post до кінця літа в різних містах Німеччини, зокрема в Гамбурзі, Франкфурті-на-Майні, Мюнхені, Кельні та інших", – заявив Сергій Симонов, Генеральний директор Nova Post в Німеччині. Він також додав, що компанія веде активні перемовини з місцевими партнерами з метою розширення мережі пунктів видачі по всій Німеччині, що становитиме 7 500 пунктів.

Перше відділення Nova Post в Німеччині було відкрито у Берліні 30 червня. У компанії також зауважили, що найпопулярнішими предметами для пересилання українцями є одяг, взуття, косметика, солодощі та книжки.

"Ми маємо амбітні плани щодо розвитку і зайняття позиції поштового перевізника в Німеччині", – підкреслив Симонов.

Нова пошта відкрила перше відділеня у Німеччині – що відомо

Німеччина стала п’ятою країною ЄС, де з’явилися відділення українського поштового оператора Нова пошта. Про це повідомляється на офіційному сайті поштового оператора, крім того, наразі вже створено версію сайту для німецького відділення компанії. Перше відділення в Німеччині відкрите у Берліні і розташоване за адресою Charlottenstraße 79/80, 10117.

Відділення працює з понеділка по суботу. Приватні клієнти та бізнес можуть отримувати та відправляти посилки до 100 кг. Доставка від 5 днів. До кінця року Нова пошта планує також відкрити свої відділення ще у Гамбурзі, Франкфурті на Майні, Мюнхені та Кельні. Наразі вартість доставки з України в Німеччину складає:

  • посилки до 1 кг – 250 грн;
  • посилки до 2 кг – 400 грн;
  • посилки до 10 кг – 600 грн;
  • посилки до 30 кг – 1200 грн.

Посол України у ФРН Олексій Макеєв, став почесним гостем на відкритті та першим відправив в Україну вітальну листівку.

Раніше сайт Pro Гроші повідомляв, що Нова пошта знизила тарифи. Також ми писали про плани Укрпошти стати банком, та, яке ставлення до цього у НБУ.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.