Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

"Нова пошта" пояснила, як отримати знижку, якщо відділення в неділю не працює

Протягом усього жовтня один день на тиждень українці можуть відправляти посилки зі знижкою 30%

Фото: Нова пошта. Колаж: Pro Гроші

Не всі клієнти "Нової пошти" зможуть отримати знижку

Фото: Нова пошта. Колаж: Pro Гроші

"Нова пошта", яка оголосила про знижки на відправку посилок в неділю протягом усього жовтня, пояснила, що робити тим, у чиєму місті відділення у цей вихідний день не працює.

Таку інформацію менеджери компанії надали у коментарі клієнтці на офіційній сторінці в Facebook.

Як відомо, "Нова пошта" запровадила знижку 30% на відправлення посилок у будь-яку неділю жовтня.

Однак, користувачка соцмережі Оксана Богдан зауважила, що цією акцією не зможуть скористатися жителі тих населених пунктів, де відділення "Нової пошти" у неділю не працюють.

"Не засмучуйтеся. Відправник зможе надіслати вам замовлення в неділю та вартість доставки буде розрахована відповідно до акційного тарифу", – відповіли у компанії.

Таким чином, менеджери підтвердили, що жителі міст та селищ, де у неділю відділення "Нової пошти" закрите на вихідний, не зможуть відправити посилки за акційною ціною. Водночас, вони зможуть сплатити на 30% менше за доставку, якщо їм відправлять посилку у цей день.

Умови жовтневої акції "Нової пошти"

Кожної неділі до кінця жовтня посилки можна надсилати із 30% знижкою. Але при цьому не на всі відправлення діятиме така акція.

Знижка розповсюджується виключно на доставку посилок до 30 кг у відділення, на адресу або до 20 кг у поштомат в усій країні. Водночас, кожен клієнт цього дня може відправити необмежену кількість посилок й отримати знижку на доставку.

Скористатися знижкою можна у будь-яку неділю жовтня, а саме у такі дні:

  • 2 жовтня;
  • 9 жовтня;
  • 16 жовтня;
  • 23 жовня;
  • 30 жовтня.

Це доступно як для приватних осіб, так і для бізнес-клієнтів, які можуть поєднувати кілька акцій.

Водночас в компанії зауважили, що акційна ціна не діє на доплату за адресне обслуговування, комісію за оціночну вартість, упаковку та відправлення документів і вантажів від 30 кг.

Раніше ми писали, яку компенсацію виплатить "Нова пошта", якщо посилку загублять. Також ми розповідали, що "Нова пошта" підняла вартість доставки посилок.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.