Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

"Нова пошта" підняла вартість доставки: скільки тепер вона коштує

Через війну піднялися ціни на сировину для пакування, а тому підвищилася і вартість доставки

Колаж: Pro Гроші

Посилки коштують на 5 та 10 гривень дорожче

Колаж: Pro Гроші

"Нова пошта" підняла вартість доставки посилок на 5 та 10 гривень. Зміни українці відчули сьогодні, 28 вересня. Все через подорожчання сировини для пакування.

Про це йдеться на Facebook компанії.

Відтепер посилки до 10 кілограмів подорожчали на 5 гривень, а посилки до 30 кілограмів – на 10 гривень. В "Новій пошті" зазначають, що це був вимушений крок.

"Через війну піднялися ціни на сировину для пакування. Однак ми робимо все можливе, щоб надати якісний сервіс та тримати високу швидкість доставки навіть під час війни", – йдеться в повідомленні.

Як відправити посилку в Польщу

Раніше ми писали, для цього треб принести відкриту посилку у будь-яке відділення "Нової пошти" на території України. Далі обрати тип доставки – у поштомат або кур’єром;

Після цього вам потрібно вказати дані отримувача у Польщі – ПІБ, польський номер телефону отримувача та його електронну пошту. Далі – вказати номер поштомату, у який має бути доставлена посилка.

Якщо оформляєте доставка кур’єром, доведеться вказати повну адресу отримувача: індекс, назву міста, назву вулиці та номер будинку, номер квартири для багатоквартирних будинків;

Під час відправки посилки вам доведеться повністю оплатити доставку.

Важливо пам'ятати, що посилка може зберігатися в польському поштампі не більше 48 годин. Якщо з якихось причин, отримувач не забрав посилку, то через мобільний додаток inPost можна продовжити термін зберігання ще на 24 години, додатково заплативши 8 злотих. По закінченню 48 годин посилка автоматично повертається на склад у Жешуві.

Раніше ми писали, як зняти готівку у Польщі без комісії. Також Pro Гроші розповідали, що Європейський Союз скасовує платний роумінг для України.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.