Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

"Нова пошта" пояснила, чи можете ви отримати посилку з-за кордону від своїх рідних

Компанія надає чимало послуг, які полегшать вам життя та зекономлять час, однак доступні вони зараз не всі

Колаж: Pro Гроші

Міжнародні замовлення можливі лише з магазинів

Колаж: Pro Гроші

Через повномасштабне вторгнення Росії в Україну чимало українців виїхали за кордон. А отже, залишається відкритим питання про те, чи можна відправити посилку з-за кордону до України.

Розповідаємо, чи можна отримати замовлення від приватної особи з іншої країни через "Нову пошту".

На жаль, отримувати з інших країн посилки від своїх рідних чи знайомих ви не можете. Міжнародні замовлення через "Нову пошту" можливі лише з магазинів. Про це представники компанії стверджують на своїй сторінці в Facebook.

"Радимо слідкувати за новинами компанії. Щойно послуга буде відновлена, інформація обов'язково буде в публічному доступі", – йдеться в повідомленні.

Чи можна відправити посилку за кордон?

Така послуга є. Сьогодні міжнародним сервісом можна скористатися у всіх населених пунктах, де є відділення "Нової Пошти". Таким чином ви можете відправити все, що необхідно, до іншої країни.

Скористатися послугою міжнародної доставки просто, так само, як і зробити звичайне відправлення по Україні. Треба виконати лише кілька кроків, а саме:

  • подайте заявку в особистому кабінеті;
  • отримайте номер заявки;
  • оформіть посилку в найближчому відділенні "Нової Пошти".

Після оформлення отримайте трекінг-номер, за яким ви зможете відслідкувати шлях посилки на будь-якому етапі доставки.

Умови жовтневої акції "Нової пошти"

Раніше ми вже писали, що кожної неділі до кінця жовтня посилки можна надсилати із 30% знижкою. Але при цьому не на всі відправлення діятиме така акція.

Знижка розповсюджується виключно на доставку посилок до 30 кг у відділення, на адресу або до 20 кг у поштомат в усій країні. Водночас, кожен клієнт цього дня може відправити необмежену кількість посилок й отримати знижку на доставку.

Скористатися знижкою можна у будь-яку неділю жовтня, а саме у такі дні:

  • 2 жовтня;
  • 9 жовтня;
  • 16 жовтня;
  • 23 жовня;
  • 30 жовтня.

Це доступно як для приватних осіб, так і для бізнес-клієнтів, які можуть поєднувати кілька акцій.

Водночас в компанії зауважили, що акційна ціна не діє на доплату за адресне обслуговування, комісію за оціночну вартість, упаковку та відправлення документів і вантажів від 30 кг.

Раніше ми писали, яку компенсацію виплатить "Нова пошта", якщо посилку загублять. Також ми розповідали, що "Нова пошта" підняла вартість доставкипосилок.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.