Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Найбільший чек McDonald’s – 6 тис. гривень: на що був колосальний попит у день відкриття

У Glovo заявили, що кількість замовлень в столиці в першу годину роботи 20 вересня зросла на 442%

Фото: McDonald's, Glovo. Колаж: Pro Гроші

В Києві відкрилися перші ресторани McDonald's

Фото: McDonald's, Glovo. Колаж: Pro Гроші

У перший день відновлення роботи ресторанів McDonald's у Києві найбільша вартість замовлення перевищила 6 тис. грн. Середній чек був на рівні близько 600 грн.

Про це повідомили у сервісі доставки Glovo у відповідь на запит LIGA.net.

За даними компанії, кількість замовлень у сервісі Glovo зросла на 442% в першу годину роботи McDonald's 20 вересня в Києві (у порівнянні з попереднім днем). Загалом за перший день навантаження сервісу зросло на 120%.

Найбільше замовлення

Сервіс Glovo зафіксував найбільший чек. Хтось купив на 6320 грн наступні позиції з меню "Маку":

  • 23 "ДаблЧізбургер" меню,
  • шість меню "БігМак",
  • п'ять пачок курячих нагетсів,
  • 10 пирогів,
  • 14 соусів.

В Glovo готувалися до відкриття McDonald's та почали збільшувати кількість кур'єрів ще з вересня. Однак через надвисоку активність користувачів та різке зростання попиту замовлення у деякі райони столиці було недоступним.

Водночас, в компанії обіцяють, що невдовзі адаптуються під нові умови роботи, хоча це і займе певний час. Наразі біля ресторанів "Маку" зосереджується максимальна кількість кур'єрів.

Де і за якими цінами можна купити їжу McDonald's

Перші три ресторани розташовані за такими адресами:

  • проспект Бажана, 3в;
  • вул. Гришка, 7;
  • проспект Гагаріна, 2а.

Заклади дислокуються на Лівому березі, причому недалеко один від одного. Щоб замовити позицію з меню, доведеться скористатися послугою McDelivery, тобто зачекати, поки працівники компанії Glovo привезуть замовлення в зазначене місце.

До того ж, вартість страв у меню зросла. Наприклад, якщо раніше чизбургер коштував 32 гривні, а гамбургер – 28, то тепер 52 та 45 гривень відповідно.

Популярний "БігТейсті" коштував 112 гривні, а зараз – 154. "ДаблЧізбургер" коштував 61 гривню, зараз – 81 грн. "БігМак" подорожчав з 69 до 92 гривень.

За велику Coca-Cola, Sprite та Fanta (500 мл) тепер попросять 40 гривень.

Як відомо, мережа McDonald's призупинила роботу в Україні з початком війни. Перші ресторани відкрилися 20 вересня у столиці. На сайті McDonald's можна переглянути мапу, яка відображає приблизний радіус доставки фаст-фуду.

Раніше ми писали, як соцмережі відреагували на відкриття McDonald’s. Також ми розповідали про оновлені графік роботи та правила безпеки у закладах McDonald’s.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.