Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

McDonald's у Києві відкриється з обмеженнями: куди працюватиме доставка

Кияни зможуть замовити доставку McDonald's лише на Лівому березі, оскільки перші відкриті ресторани розташовані саме там

Колаж: Pro Гроші

Ресторани McDonald's деякий час працюватимуть лише на Лівому березі

Колаж: Pro Гроші

Новина про відновлення роботи ресторанів McDonald's у Києві з 20 вересня вразила місцевих та підняла настрій любителів фаст-фуду. Проте, як виявилося, посмакувати продукцією мережі зможуть далеко не всі жителі столиці України.

Про це повідомили на офіційному сайті McDonald's.

Згідно мапи, доставка, за яку відповідає компанія Glovo, працюватиме лише в деяких районах міста. Нагадаємо, що перші три ресторани розташовані за такими адресами:

  • проспект Бажана, 3в;
  • вул. Гришка, 7;
  • проспект Гагаріна, 2а.

Заклади дислокуються на Лівому березі, причому недалеко один від одного. Щоб замовити позицію з меню, доведеться скористатися послугою McDelivery, тобто зачекати, поки працівники компанії Glovo привезуть замовлення в зазначене місце.

Але визначає радіус відстані, на яку можуть здійснювати доставку кур’єри, керівництво Glovo. Вплинути на цей параметр можуть такі фактори як погані погодні умови, завантаженість робітників, відсутність вільних кур’єрів, інші суб’єктивні та об’єктивні чинники.

На сайті McDonald's можна переглянути мапу, яка відображає приблизний радіус відстані. Кількість районів не вражає: метро Дарниця та Чернігівська, пл. Дарниця, а також проспект Бажана на Осокорках, Позняках, Харківській та Вирлиці.

Жителям Правого берегу доведеться або приїздити поближче до відкритих відділень, або ж чекати, поки кількість працюючих ресторанів не збільшиться.

Перший ресторан McDonald's на Буковині

Керівництво мережі анонсувало відновлення роботи через тиждень після 20 вересня ще сімох закладів у Києві. Є висока ймовірність, що якась частина з них буде дислокуватися на іншому березі Дніпра. Також пресслужба повідомила, що незабаром деякі відділення запрацюють на Заході України, наприклад, у Чернівцях.

Що цікаво, розмови про відкриття першого закладу на Буковині велися вже давно, проте війна на невизначений час віддалила планування. Місцева влада поки не коментувала заяву McDonald's про ресторан у Чернівцях, місце для нового закладу харчування теж не анонсовано. Тож наскільки швидко вдасться виконати поставлене завдання, залишається невідомим.

Нагадаємо, що варто звертати увагу не тільки на розташування ресторанів, але й можливий час доставки. Glovo може здійснювати послугу в межах з 9 години ранку до 21 години вечора. Вартість також залежить від чинників, зокрема, відстані, на яку проводиться доставка.

Раніше ми писали, що запрацюють перші заклади McDonald's, а на деокуповану Харківщину повертаються деякі банки.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.