Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Відкриття McDonald’s: стало відомо, коли запрацюють перші заклади

У Києві 20 вересня відкриються три заклади мережі – наразі тільки на доставку

Фото: McDonald’s; Колаж: Pro Гроші

Які заклади McDonald’s відкриються найпершими

Фото: McDonald’s; Колаж: Pro Гроші

Три ресторани McDonald's відкриють у Києві на доставку вже 20 вересня. Інші заклади відкриватимуть згодом і поступово.

Про це повідомили у пресслужбі McDonald's.

Які заклади працюватимуть?

Першими запрацює McDelivery у трьох ресторанах Києва – на проспекті Бажана, 3в (м. Харківська) на вул. Гришка, 7, (м. Позняки) та на проспекті Гагаріна, 2а (Дарниця).

Приблизно через тиждень відновлять роботу ще сім закладів у Києві, а згодом відкриватимуться решта ресторанів у столиці та в різних містах на заході країни.

У якому форматі працюватимуть заклади?

Спершу заклади працюватимуть тільки на доставку, а зали, експрес-вікна та МакДрайв відкриються у жовтні. Відновлення роботи закладів у Києві та на заході України відбуватиметься поетапно протягом двох місяців.

Спершу отримати замовлення можна буде тільки через послугу McDelivery, яку забезпечує партнер McDonald’s з доставки компанія Glovo.

На початку жовтня ці ресторани відкриються для відвідувачів і можна буде скористатися послугою МакДрайв та експрес-вікнами.

В інших містах також запуск закладів розпочнеться з доставки, а потім гості матимуть можливість самостійно завітати до ресторанів.

Який графік роботи та правила безпеки?

Для роботи в нових умовах McDonald’s впроваджує розширені процедури і протоколи заради безпеки працівників і клієнтів.

Ресторани працюватимуть з 9:00 до 21:00 та закриватимуться під час повітряної тривоги, щоб працівники та відвідувачі могли перейти у найближче укриття.

При цьому команда оперативно видаватиме уже оплачені замовлення, поки зупиняє виробничі процеси та вимикає обладнання перед закриттям.

Історія повернення

McDonald’s закрив усі свої заклади в Україні 24 лютого після початку повномасштабного вторгнення РФ. Компанія пояснила це міркуваннями безпеки.

До перемовин про відкриття ресторанів долучилося навіть МЗС. Міністр Дмитро Кулеба раніше повідомив, що відомство обговорює проблему McDonald’s не лише з українським представництвом та глобальною штаб-квартирою компанії, а й з урядом США на офіційних зустрічах.

І от, на початку серпня стало відомо, що McDonald's знову відкриється в Україні: спершу в Києві та на західній частині країни.

Закриття бізнесу в країнах-агресорах

Якщо в Україні світові компанії поступово починають відновлювати свою роботу, то в Росії та Білорусі все більше компаній йдуть з ринку.

Так, компанія H&M вирішила згорнути бізнес у Білорусі. Магазини шведського бренду одягу не працюють у країні з початку березня.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.