Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

McDonald's у Києві! Як замовити їжу та скільки це буде коштувати

Найближчим часом ресторани планують відкрити і в інших містах України

Колаж: Pro Гроші

Заклади знаходяться на лівобережній частині Києва

Колаж: Pro Гроші

Сьогодні, 20 вересня, у Києві вже відновила свою робота мережа швидкого харчування McDonald's. Однак за 20 хвилин після відкриття на лівому березі жителі столиці замовили так багато, що зайняли усіх кур‘єрів Glovo.

Розповідаємо, де і як можна замовити їжу з McDonald's.

Де працює McDonald's

Перші ресторани, які сьогодні почали приймати замовлення, працюють лише у режимі доставки. Всі вони знаходяться на лівобережній частині Києва:

  • вул. Гагаріна, 2-А

  • вул. Бажана, 3-Б

  • вул. Гришка, 7

Однак вже на початку жовтня ці ресторани мають відкритися для відвідувачів і можна буде скористатися послугою Макдрайв та експрес-вікнами.

Як замовити їжу

Поки що ви можете лише скористатися службою доставки Glovo. Послугою можуть скористатися лише жителі Харківського масиву, Позняків, Осокорків, Дарниці та частково масивів Русанівка, Березняки, Соцмісто та Ліски. Все через те, що на правобережній частині Києва доставка з McDonald's не працює.

Режим роботи

Замовити їжу можна з 9:00 до 21:00. Однак зауважте, що під час повітряної тривоги заклад закривається, щоб працівники могли перейти до найближчого укриття.

Коли запрацюють інші ресторани

За тиждень у столиці мають відновити роботу ще сім закладів. А вже після цього відкриються решта ресторанів як у Києві, так і в інших містах на заході України.

Чи змінились ціни

Звісно що вартість страв у меню зросла. Наприклад, якщо раніше чизбургер коштував 32 гривні, а гамбургер – 28, то тепер 52 та 45 гривень відповідно.

Популярний "БігТейсті" коштував 112 гривні, а зараз – 154. "ДаблЧізбургер" коштував 61 гривню, зараз – 81 грн. "БігМак" подорожчав з 69 до 92 гривень.

За велику Coca-Cola, Sprite та Fanta (500 мл) тепер попросять 40 гривень.

Нагадаємо, з початком війни мережа McDonald's в Україні зупинила свою роботу. Однак тепер у столиці відкрилися одразу 3 ресторани. На сайті McDonald's можна переглянути мапу, яка відображає приблизний радіус доставки фаст-фуду.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.