Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

На ринку праці очікується поповнення? У Parimatch повідомили про серйозні зміни

Пояснюємо, чи працюватиме й надалі компанія Parimatch в Україні на тлі запроваджених проти неї санкцій

Фото: Pro Гроші, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Компанії Parimatch з 12 травня більше не буде на українському ринку

Фото: Pro Гроші, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Гемблінговий холдинг Parimatch припиняє співпрацю з усіма працівниками "Parimatch Україна" та ліквідовує компанію.

Про це повідомила 11 травня 2023 року на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook Наталія Гілевич, яка раніше працювала на посаді СЕО в компанії.

За її словами, остаточне закриття офісу "Parimatch Україна" відбудеться 12 травня.

"Весь колектив звільнений, я також залишаю посаду", — йдеться у повідомленні.

Вона також додала, що надалі працюватимуть адвокати та юридичні компанії.

Що сталося з "Parimatch Україна"

На початку березня глава держави Володимир Зеленський своїм указом активував обмежувальні заходи щодо низки букмекерських компаній та лотерей. Санкції запроваджувалися на наступні 50 років.

У списку опинилися 287 юридичних та 120 фізичних осіб, зокрема й Parimatch. Обмеження передбачали заборону провадити торгові операції, у тому числі виведення капіталу з України, анулювання чи зупинення ліцензій.

Натомість у Parimatch заявили, що за два роки поповнили бюджет України на 850 млн гривень, сплачуючи податки, збори та ліцензійні платежі. Також компанія переконувала, що після повномасштабного вторгнення Росії в Україну припинила будь-яку діяльність на території країни-агресорки.

Служба безпеки карає зрадників

Ми вже розповідали про арешт майна колишнього міністра освіти та науки Дмитра Табачника, якому минулої осені інкримінували підозру у рамках ч. 2 ст. 111 Кримінального кодексу (державна зрада, вчинена в умовах воєнного стану). Зокрема відомо, що Табачник брав участь в організації псевдореферендумів на окупованих РФ територіях Херсонської та Запорізької областей.

Загальна сума арештованих активів – більше ніж 2 мільйони доларів. Йдеться в сукупності про:

  • нерухомість;
  • земельні ділянки;
  • гроші в іноземній валюті.

Нажите майно колишній міністр намагався приховати від українських правоохоронців, тому переписав активи на своїх родичів. Так, члени його сім’ї стали власниками ½ квартири в Києві площею 126 кв. м, житлового будинку площею понад 600 кв. м, рахунку в банку на 147 тис. доларів та п’яти земельних ділянок поблизу столиці.

Раніше ми розповідали, що власник українського Сенс Банку вирішив залишити російський ринок. Також ми писали, ким насправді був президент "Мотор Січі" Богуслаєв.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.